21/12/2018 Unique Estates Галерия

Generation 7000 от Miele: контролирайте от мобилно устройство

Световна премиера на съдомиялните машини Generation 7000 от Miele

На изложението IFA 2018, в Берлин, Miele показа нечувана досега иновация при съдомиялните машини - AutoDos – система с вграден PowerDisk. Тази уникална система дозира автоматично прахообразен препарат, който е разработен специално. Новите съдомиялни машини могат да бъдат контролирани от приложение и програмирани от мобилно устройство.
PowerDisk се поставя лесно и бързо от вътрешната страна на вратата и разпръсква препарата за измиване чрез автоматично завъртане по време на програмата. Почиства качествено и внимателно. Формулата, при моделите Generation 7000 на Miele е избрана изключително внимателно и гарантира мощно, но нежно за съдовете почистване.
Всички модели Generation 7000 с AutoDos система са с WiFi достъп и могат да се управляват чрез приложение от мобилно устройство .Всички опции за програмиране се предлагат от мобилното приложение Miele@mobile app.
За първи път Miele представя и цветен дисплей "M Touch", с който вградените уреди могат да се управляват като смартфони, дори при модели с пълно вграждане.
Един практичен детайл е новото 3D MultiFlex чекмедже за прибори: За пръв път дясната му странична секция може да се спуска надолу, има пространство не само за прибори, но и за по-малки предмети: например еспресо-чаши.
Изцяло обновената водна циркулация е насочена към опазване на околната среда и намалява потреблението на вода до 6 литра.

Generation 7000 ще бъдат пуснати в продажба през март 2019 г.

Top