31/08/2018 Unique Estates Галерия

V GYM Fitness & Spa - Добрата форма има значение

Лятото все по-често търсим начини, с които да поддържаме баланс между формата, здравето и красотата.

Едно от най-добрите места в града, където можем да се погрижим за себе си, безспорно, е V GYM Fitness & Spa – истински спортен оазис в най-красивата част на София, в престижния комплекс “Сан Стефано Плаза”.

Фитнес зоната на V GYM Fitness & Spa разполага с най-висок клас уреди, от последно поколение, на италианската премиум марка Panatta. Тренировката в залата е истинско удоволствие, както за начинаещи, така и за професионално трениращи, с разнообразие от уреди за поддържане на добрата форма и Body Building подготовка. На разположение са екип от опитни инструктори и кинезитерапевти, които подхождат индивидуално към изискванията на всеки, независимо дали се нуждае от персонална тренировка, изготвяне на хранителен и тренировъчен режим, диагностика, рехабилитация, терапии или програма за лечение и възстановяване от травми.

Впечатляващ е иновативният фитнес уред ICAROS, който съчетава физическата тренировка със завладяващия свят на виртуалната реалност. С него оформяте фигурата си, докато се забавлявате. Изненада е и специалният уред за нормализиране на  кръвообръщението в организма след интензивна тренировка в залата.

Комплексът е оборудван и с най-модерна апаратура за постурален анализ. С нея можете да се погрижите за правилната си стойка и да работите върху травми, свързани с гръбначни изкривявания и неправилна походка. През целия си престой във V GYM Fitness & Spa комплекса разчитате на висококвалифицираните специалисти по кинезитерапия, физиотерапия и рехабилитация на опорно-двигателния апарат.

В комплекса има солариум с колагенови лампи, познат още като колариум, който е една от последните иновации за подмладяване на кожата.

СПА зоната във V GYM Fitness & SPA е луксозен оазис за релакс и почивка. В нея се носят ухания на естествено дърво и етерични масла, които подготвят за релаксиращите ритуали в масажните студия на комплекса. СПА удоволствията включват още инфрачервена и финландска сауна, парна баня, хамам и единствената в България снежна стая, в която наистина вали сняг.

Няколко дължини в чудесния закрит басейн, който се дезинфекцира със специална система за почистване, или релакс в джакузито са отлична подготовка за СПА процедурите в центъра. В комплекса има още студия за апаратни терапии, за ритуали под “звездно небе”, за двоен масаж, както и студио за рехабилитационни процедури.

Знаем колко е важно специалното отношение и внимание, когато се нуждаем от грижа за себе си. А във V GYM Fitness and Spa може да се насладите на истински пълноценно възстановяване.

 

Top