01/06/2018 Силвана Василева Галерия

Галина Грудова - за високите отличия и радостта от това да обичаш професията си

Наскоро Unique Estates отчете успехите на компанията за изминалата година и награди отличилите се от екипа за постигнатите резултати. Галина Грудова, старши партньор, мениджър екип и член на мениджърски съвет, за пореден път взе наградата “Партньор на годината”. Нейният екип – Теодора Биволарска, Стефан Димитров, Рени Цоловска, Евелина Костакева, Мариана Тальокова и Бистра Георгакиева бе отличен като “Екип на 2017г.”. Няколко дни след церемонията, Галина Грудова бе отличена и с друга престижна наградата – „Служител на годината“ на AG Capital Top 100.

Освен над 20-годишният опит в сектора, зад успеха й стоят множеството квалификации и обучения, през които преминава във времето, за да се нареди сред най-добрите професионалисти на пазара. Срещаме се с нея, за да ни разкаже за емоцията от високата оценка и постигнатите резултати, както и за усещането да работи в компания като Unique Estates вече повече от 12 години.

„Наградата е признание за мен като експерт и професионалист и доказателство за доверието и високата оценка не само за моята работа, но и за успехите на моя екип. Тази година приех отличията с особена радост и бях трогната от отношението и любовта, която усетих от страна на хората, с които работя. Щастлива съм, че с екипа си сме в пълен синхрон и всички са удовлетворени от работата си. За мен това е основание за истинско удовлетворение от постигнатото и доказателство за нивото, до което съм развила себе си като личност и професионалист,“ споделя тя.

След 12 години работа за компанията и високата оценка, която получава, тя се чувства абсолютно уверена, че това е професията, в която е истински добра. С натрупания опит и умения, които придобива след толкова успешни сделки и доволни клиенти през годините, следва интуицията си и работи с лекота и удоволствие. За следващата година е мотивирана да постигне високите резултати, които е заложила пред нея и екипа си, както и да осъществи всички съвместни пътувания, които са планирали заедно.

Поздравяваме я с високите отличия и й пожелаваме с усмивка да постига начертаните си цели.

Top