18/05/2018 Unique Estates Галерия

Весела Илиева - Изпълнителен директор на AG Capital за 2017 година

На 15 май AG Capital връчи годишните си награди за 2017 година. Хотел Интер Континентал София бе мястото за една истински бляскава и вълнуваща церемония.

Специалният гост на вечерта беше Драгомир Кузов, собственик и управител на "Веломания". Най-популярната марка на фирмата е DRAG. Tой подпомага много български и чуждестранни таланти в техния път към професионалното колоездене. Енергичният, бивш състезател по колоездене сподели с усмивка, че девизът му "Аз вярвам“ е нещото, което го е водило през годините.

Както всеки път компанията ни беше отличена в няколко престижни категории. Заслужено тази година Весела Илиева спечели наградата за Изпълнителен директор на годината. Unique Estates е компанията с най-голям ръст в оборота и печалбата сред компаниите в холдинга за 2017 година. С хъс за постоянно развитие, Весела Илиева мотивира целия екип да дава най-доброто от себе си.

За най-добър служител на AG Capital се награждават най-успешните колеги, които са допринесли както за успехите на компаниите, в които работят, така и за успеха на цялата група. Галина Грудова – Старши партньор в Unique Estates получи приз в тази категория.

За сделка на годината за 2017 на AG Capital бяха наградени Грациела Миладинова – Мениджър екип/Партньор и Анна Тонова – Консултант.

Компанията спечели награда и в категорията Бизнес между компаниите.

Поради обучението на Весела Илиева в INSEAD - едно от най-престижните висши училища за бизнес и мениджмънт, което подготвя най-успешните бизнес лидери в света, награда получи Светослава Георгиева - оперативен директор в Unique Estates. Тя сподели пред цялата аудитория, част от колегите и родителите на Весела Илиева, че Весела заслужава наградата, защото е смела. Тя е имала куража преди 11 години да основе фирмата, заедно с Христо Илиев, на пазар, който никой не е предполагал, че съществува в България. Весела Илиева е мотиватор за всички нас, защото вярва, че можем повече и ни стимулира да даваме повече. Светослава допълни: "Весела Илиева е причината да идваме на работа всеки ден, затова й благодарим. Тя за нас е един символ. Unique Estates e Весела Илиева."

Top