14/05/2018 Силвана Василева Галерия

Unique Estates отчете успехите на компанията за 2017 г. на тържествената си годишна церемония по награждаване

Unique Estates отчете успехите на компанията за изминалата година с елегантна вечеря и тържествена церемония по награждаване на отличилите се от екипа. 

Весела Илиева - управляващ партньор на компанията поздрави всички за изключително високите постижения през този период, като заедно с председателя на борда на директорите на AG Capital - Г-н Христо Илиев отличиха първенците сред брокерите и екипите. 

Бяха връчени грамоти за “Брокерски дебют” на Мануела Иванова, Бистра Георгакиева, Анастасия Петрова и Орлин Невенкин. “Най-ефективен консултант” на 2017  е Станислава Лефтерова. “Консултант с най-голям ръст в оборота” за 2017 спрямо 2016 е Анна Тонова. Като “Customer champion” за 2017 бе отличен Грозделин Грозданов. За “Най-добър колега” за 2017 екипът избра чаровната Божана Филчева и Добрин Банков, а за “Административен служител” на 2017 - Елеонора Личева. Специална награда за сделки с особено значим принос за компанията взеха: Мануела Иванова и Надежда Захариева - за Сан Стефано Плаза и Мариана Тальокова и Иванка Томова - за Милениум.

Нашият главен юрисконсулт Милен Маринов взе “Специална награда за основен принос в развитието на компанията”. Първото място в категория “Сделка на годината” за 2017 бе за Грациела Миладинова и Анна Тонова. Евелина Костакева бе отличена с наградата “Брокер с най-голям брой сделки”, а Бистра Харизанова беше на първо място в категорията “Най-голям оборот” за 2017. Като “Мениджър на годината” бе наградена Красимира Николова.

Бяха отчетени високите постижения на партньорите в Unique Estates, както и най-успешните екипи за годината. Галина Грудова отново взе наградата за “Партньор на годината”. Нейният екип – Теодора Биволарска, Стефан Димитров, Рени Цоловска, Евелина Костакева, Мариана Тальокова и Бистра Георгакиева бе отличен като “Екип на 2017”.

Приятелска атмосфера, хубави емоции и безрезервна подкрепа между хората в екипа - така протече и тази тържествена вечер за семейството на Unique Estates. За хубавото настроение се грижеше специалният ни водещ - Александър Кадиев и новият талисман на компанията.

Unique Estates благодари още на партньорите си от "Катаржина Естейт" за чудесните вина, на които се насладихме по време на гала вечерята.

Top