27/04/2018 Unique Estates Галерия

Магазин "Хармония" ББР ООД - перфектен текстил за вашия дом

ББР ООД - Магазин « Хармония »

Оригинални решения за Вашия дом

Желаете домът Ви да бъде стилен, с елегантно излъчване и неповторима атмосфера? Посетете ББР - Магазин « Хармония », където ще Ви бъде отделено специално внимание и ще Ви консултират според Вашите изисквания, допринасяйки за уюта и очарованието на Вашия интериор.

 

Западноевропейско качество

Как искаме да изглежда текстилният интериор на нашия дом? Какви са водещите ни изисквания, за да превърнем мястото, в което прекарваме голяма част от ежедневието си в отражение на нашата индивидуалност?

Независимо от конкретните ни предпочитания към определени цветове, материи и десени, един от основните критерии е, разбира се, гаранцията за качество.

От самото начало на дейността си, ББР ООД прави безкомпромисен избор по отношение на текстилите, които предлага. Техните клиенти са взискателни и държат на качествените материи. В тази връзка, във фирмения им магазин « Хармония » ще намерите единствено текстили от Западна Европа. Работят ексклузивно и директно с производители от:

Какво преценяваме качествените текстили? Те трябва да отговарят на следните показатели:

Дори да обичате да внасяте периодично промени в дома си за удоволстие, едва ли бихте искали да сте принудени да сменяте всяка година пердетата, защото цветът е избелял или тапицерията на мебелите, която се е протрила. Избирайки текстилите на ББР ООД, автоматично си спестявате подобни притеснения.

Всяка година, екипът на ББР ООД посещава специализирани изложения, на които се запознава с последните тенденции в интериорния текстилен дизайн и с най-новите колекции на техните партньори-производители. Благодарение на това, в магазин « Хармония » се предлагат актуални десени и цветове, сред които да имате възможност да изберете най-подходящите за Вашия дом.

 

НА ФОКУС:

Дизайнерски текстили по каталог

Във фирмения магазин « Хармония » на ББР ООД имате изключително богат избор на висок клас дизайнерски текстили по каталог.

Произведени от френската фирма TEXDECOR, те се отличават с:

Предвид специфичните им характеристики, тези модели целенасочено не присъстват на уебсайта на фирмата. В действителност, представянето на всеки от тях поотделно под формата на снимка не е в състояние да даде представа за реалния им ефект.

Посетете на място магазина, за да ги разгледате на живо и да се запознаете с множество предложения на комбинативни решения за цялостно текстилно обзавеждане, което ще направи Вашия дом наистина уникален.

 

Богат избор на текстили в наличност

При ББР ООД ще намерите, в наличност:

 

Цялостна услуга

За Ваше улеснение, ББР ООД извършва пълен набор услуги, свързани с текстилното обзавеждане:

Стандартният срок за изпълняване на поръчка е от една до три седмици (при избор на текстили в наличност). За поръчка, включваща текстили по каталог, срокът е от три до четири седмици.

Професионализъм и внимание към клиента

Когато подхождаме с усет, желание и вдъхновение, обзавеждането на дома е едно изключително приятно занимание!

Екипът от професионални консултанти на ББР ООД, с дългогодишен опит, е на Ваше разположение, за да превърне в реалност Вашите идеи и да създадете заедно оригинален интериор, сътворен специално за Вашия дом.

 

Телефони за контакт:

0888 301 505 - Лилия Божилова (управител)

0882 595 576 - Петър Божилов (управител)

Свържете се с управителите за персонална среща в удобно за Вас време, на която ще можете да обсъдите Вашата визия за обновяване на дома и да получите предложения, съобразени със спецификата на Вашите изисквания.

 

Кратка визитка

Вече над 20 години, ББР ООД е водеща фирма в областта на текстилната декорация за дома. Тя е директен вносител на западно-европейски интериорни текстили.

Фирменият магазин « Хармония » отваря врати на 12 октомври 1998 г. Намира се на ул. « Г.С. Раковски » 54, в София.

Освен с частни клиенти, ББР ООД работи и с редица държавни и културни институции (посолства, министерства, резиденции, банки, театри…), хотели, ресторанти.

ББР ООД поддържа дългогодишни партньорски взаимоотношения с множество архитекти и интериорни дизайнери.

www.textilebbr.com

Top