10/04/2018 Unique Estates Галерия

10 години в Unique Estates - Илонка Стоянова

Годишнините припомнят най-хубавите ни спомени. Четирима колеги, с които Unique Estates истински се гордее, празнуват 10 години в компанията ни. Ето техните блиц интервюта за професията, за най-хубавите спомени и за погледа напред. 

Илонка Стоянова, Партньор/ Мениджър екип/Член на Мениджърския съвет

Най-хубавият ми момент в Unique Estates беше... когато спечелих наградата на AG Capital за цялостен принос в развитието на компанията. Това признание ми даде още по-голяма увереност, чувство на удовлетвореност от усилията и резултатите. Вдъхнови ме да следвам амбициите си и с още по-голяма сила да вярвам в себе си.

Ще запомня завинаги... когато един мой специален и много доволен клиент ми каза при плащане на комисионното възнаграждение, че това са парите, които е платил с най-голямо удоволствие.

В компанията се научих на... За мен работата в нашата компания не е просто работа. Много по-специално е. Знаково за целия ми живот. Непрестанно ме променя към по-добро не само в професионален, но и в личен план. В Unique Estates аз не само израснах, промених мисленето си, моделирах поведението си, научих се на дисциплина. Получих много признания и, естествено, вдъхновение и от моя role model - Весела Илиева, което е безценно. Малко хора са като нея, тя е приятел и отличен съветник.

Сложните моменти и напрегнатите ситуации преодолявам... с пътувания, срещи с умни и интересни хора - те възстановяват изгубения баланс.

Избрах тази професия, защото... осмисля дните ми, зарежда ме с енергия, нови сили, идеи, мечти. Винаги съм знаела, че цената на успеха е да се отдадеш напълно. Не можеш да очакваш резултати, без да работиш здраво.

От бъдещето очаквам... да съм още по-успешна, да се усъвършенствам, да продължавам да се уча от добрите, а и от лошите практики в нашата сфера. Да вдъхновявам хората от екипа си и да бъда пример за тях.

На по-младите си колеги пожелавам... Бъдете амбициозни, обичайте това, което правите, и се стремете да научавате по-нещо ново всеки ден. Това ще ви помогне да бъдете удовлетворени от себе си и да постигате най-доброто.

Top