10/04/2018 Unique Estates Галерия

10 години в Unique Estates - Максим Коен

Годишнините припомнят най-хубавите ни спомени. Четирима колеги, с които Unique Estates истински се гордее, празнуват 10 години в компанията ни. Ето техните блиц интервюта за професията, за най-хубавите спомени и за погледа напред. 

Макс Коен, Старши консултант

Най-хубавият ми момент в Unique Estates беше... Най-хубавият ми личен момент беше на партито ни в „Кристал Палас“ миналата година, когато, да ги наречем основателите на Unique Estates, бяхме почетени пред целия екип и гостите ни. Изпитах лично удовлетворение, защото обичам тази компания и съм щастлив, че имах късмета да бъда почти от началото част от нея.

Ще запомня завинаги... Имам много спомени за изминалите десет години, но най-приятните са от празничните ни събирания и тиймбилдингите с милите ми колеги и приятели от компанията. Разбира се, помня и първата си сделка, както навярно всеки от нас.

В компанията се научих на... Tъй като съм с най-продължителна и разнообразна трудова кариера в компанията, едва ли има вече какво ново да науча относно работата, но все пак бих казал - приучих се на търпение (доколкото това при мен е възможно) и толерантност, в рамките на моите възможности, към колегите и клиентите.

Сложните моменти и напрегнатите ситуации преодолявам... Основно с натрупания житейски и професионален опит и навременна интуиция.

Избрах тази професия, защото... Е свободна и творческа, среща ме с много и различни хора, поставя ми предизвикателства, преодоляването на които ми доставя удоволствие.

От бъдещето очаквам... Здраве и късмет, нищо друго.

На по-младите си колеги пожелавам... Да бъдат толерантни, търпеливи, да обичат компанията, да й бъдат верни, да са отворени към колегите си и непрекъснато да се самоусъвършенстват. В това отношение имаме идеален пример - Весела Илиева, която от една стая хора направи компанията такава, каквато е днес, и сигурен съм, ще я развива непрекъснато и в бъдеще.

Top