24/02/2018 Силвана Василева Галерия

По света с Unique Estates - Евелина Костакева и Красимира Николова в САЩ

На годишната конференция Global Real Estate Conference, която се проведе през февруари в Лас Вегас, САЩ, Unique Estates беше отличена с четири международни маркетинг награди. Като представители на компанията присъстваха партньора и мениджър на екип Красимира Николова и старши консултанта Евелина Костакева. В рубриката ни “По света с Unique Estates” те разказват за това пътешествие с кадри от Лас Вегас, Ню Йорк, Сан Франциско и Питсбърг.

Това е второто участие на Евелина Костакева в конференция, организирана от нашите партньори от Luxury Portfolio International. Високите й резултати в работата й спечелиха възможността да присъства и на тазгодишното събиране в Лас Вегас. Пътуването й в Щатите сега започва в Ню Йорк, заедно с Красимира Николова. На мегаполиса те отделят пет дни от престоя си в САЩ.

Първият си ден там ще запомнят с кафе и закуска пред иконичната Empire State Building. Следват разходки в прочутия Central Park, където посещават “Мемориала на Джон Ленън”, продължават по Wall Street, до сградата на националната библиотека и Time Square. Посещават MoMA - музея за модерно изкуство в града, както и катедралата Свети Патрик и италианския квартал “Little Italy”. Очарова ги фермерския пазар на Madison Square Garden, на който се озовават случайно в събота. С корабче отиват и до Статуята на свободата, от където виждаме чудесни кадри на свечеряване. “Разходките по Бруклинския мост ще останат като един от най-красивите ми спомени от Ню Йорк. Гледката по залез е забележителна,” разказва Евелина. 

Следващата дестинация в пътуването им е Лас Вегас. Евелина и Красимира започват петдневния си престой там с фантастичното представление на Cirque du Soleil, за което имат предварително закупени билети. Следват няколко дни, изпълнени с изключително полезни събития и срещи, свързани с участието им в престижната международна конференция на Luxury Portfolio International, която събира в хотел “Уин” около 3000 от най-успешните професионалисти в областта на недвижимите имоти от 24 държави. Global Real Estate Conference в Лас Вегас носи на Unique Estates 4 престижни награди за маркетинг на луксозни имоти. Евелина и Красимира имат възможността да участват в редица дискусионни панели, интерактивни обучения и презентации, които протичат в рамките на конференцията. Срещат се с познати вече лица на партньори от мрежата от цял свят, като успяват да обменят опит и да направят нови полезни контакти.

От Лас Вегас Евелина и Красимира летят за Сан Франциско. Градът ги очарова с европейското си излъчване, мек климат и спокойствие. Разхождат се с трамвай до Baker Beach, рибния пазар на пристанището и Golden Gate Bridge. “Това е място, на което с удоволствие бих живяла,” споделя Евелина. От там тя се отправя към Питсбърг, където се среща с приятели, а Красимира се връща в България, за да зарадва екипа на компанията с престижните награди от конференцията.

Благодарим им за историята и чудесните кадри от пътуването!

Top