16/04/2018 Лора Петрова Галерия

Брокер на седмицата - Теодора Биволарска

Представяме ви Теодора Биволарска - партньор и член на екипа на Unique Estates от края на 2010 година. Теодора има над осем години опит в областта на недвижимите имоти, от които две са на мениджърска позиция. Две години е работила като преводач и дикторски глас в телевизия, както и като съводещ в социално предаване на живо. Още на втората година след присъединяването си към екипа, става Консултант на годината с най-голям оборот.

В работата я мотивират предизвикателствата. Амбицира се да доведе една сделка докрай, дори понякога това да отнеме години. Случва се да има административни неуредици, но тя успява да се справи с трудностите и да завърши с удовлетвореност - нейна и на клиентите й. 
 
Да остане спокойна и балансирана в целия процес на работа е най-важното нещо, към което се стреми в професията си. С течение на годините и натрупания опит се e научила да провежда изцяло позитивна комуникация с клиентите си през целия период на сделка. Твърди, че кариерата й в Unique Estates й е дала огромна възможност да се променя и усъвършенства не само в професионален, но и в личен план. Благодарна е най-вече на търпението на управляващия партньор Весела Илиева и разбирането, което тя проявява към всички колеги.
 
Трудните моменти през годините никога не са я отказвали. Напротив, тогава се е мотивирала още по-силно да продължи напред. Амбицията да бъдеш успешен и наистина добър в това, което правиш, винаги я е водила. За това говорят и нейните над девет отличия за консултант с най-голям оборот и партньор на годината.
 
Клиентите я ценят и препоръчват заради нейното търпение, отдаденост и най-вече откровеност. Голяма част от  клиентите стават и нейни приятели, така че в известна степен личният й живот се припокрива с професионалния и Теди намира това за забавното в професията си. Смята, че човек трябва да работи усилено и методично, но и да си почива дълго и наситено, за да зареди с нови сили. 
 
Любопитството на Теди към откриване и опознаване на нови неща, я е направило активен пътешественик. За да отпусне напрежението, тя обича да пътува до топли страни и екзотични дестинации, като сред фаворитите й е Азия. Често посещава фитнес залата, обича да плува и да излиза с приятели. Интересува се от психология, финанси и капиталови пазари, архитектура и интериорен дизайн, тенис и езотерика. 
 
Нейната формула за успех се постига чрез системен метод и дългосрочна стратегия за контакт с клиентите. Вярва, че благодарение на богатия си опит, който й е дал всеобхватен поглед върху пазара не недвижими имоти, успява да изгради доверие в хората. Заедно с това и персоналния подход към всеки един клиент, допринасят за удовлетвореността и успешното приключване на всяка една сделка. Знае, че с детайлна, аналитична и професионална работа, придружена с много постоянство, резултатът е гарантиран.
Top