07/06/2017 Силвана Василева Галерия

Теодора Биволарска с награда "Партньор на годината" в интервю пред Unique Estates Media

Теодора Биволарска се присъединява към екипа на Unique Estates в края на 2010г. През годините печели много награди за работата си като партньор в компанията. На тазгодишното отчитане на Unique Estates тя бе отличена с наградата "Партньор на 2016-та година" и спечели възможността да участва в международния симпозиум, организиран от партньорите ни от Luxury Portfolio и Leading Real Estates of the World, който ще се проведе във Виена през септември 2017г. 

Скоро след това Теодора спечели и наградата на AG Capital за "Служител на годината", с отчетен най-висок личен оборот за 2016-та година сред брокерите от холдинга. 
Срещаме се с нея, за да разкаже повече за тези отличия и за работата си като успешен брокер в екипа на Unique Estates.
 
Как се чувстваш след тези престижни награди, с които бе отличена съвсем скоро?
 
Изключително щастлива съм за това признание от страна на Весела Илиева и екипа на компанията. Срещата във Виена събира не просто представители на партньорите ни от мрежата на Luxury Portfolio и Leading Real Estates of the World, но самите изпълнителни директори и управляващи на тези компании от цял свят. Това е едно от най-важните събития за мрежата и за нас като част от нея и за мен е чест да бъда там заедно с нашия управляващ партньор. Благодаря много за предоставената възможност.
 
Какви качества трябва да притежава един брокер, за да бъде успешен според теб?
 
Смятам, че успешните брокери се отличават със свое уникално ноу-хау и характерен личен подход в работата си. Всеки от нас в Unique Estates притежава различни качества, с които печели клиентите си. Важно обаче остава това да си много амбициозен, постоянен и търпелив, да влагаш много енергия и страст в това, което правиш. Успешните брокери обикновено са и много добри психолози. Те умеят бързо да преценяват хората и да подхождат правилно към всеки от тях в различните трудни ситуации, пред които се изправяме. Това е умение! В борбата с конкуренцията смятам, че е важно да избираш правилно "битките" си, защото по-важно за мен е да запазя позитивната си енергия. Успехите идват, когато се научиш да даваш, да си постоянен и отдаден на работата си истински.
 
Какво в професията на брокер ти харесва най-много?
 
В процеса на работата има много трудности и предизвикателства и за мен именно това да преодолея всички препядствия по пътя до успешното сключване на сделката е нещото, което ме зарежда най-много. Адреналинът, напрежението и емоцията, с които е свързана работата поддържат амбицията и желанието ми да вървя напред към всяка следваща сделка. Най-трудните от тях обикновено остават като най-интересните и тези, които носят най-голямо удовлетворение.
 
 
Как се чувстваш, работейки именно за компания като Unique Estates?
 
Unique Estates е компания, която се разви изключително много през годините и като структура, и като мащаб и ниво на работа. Ако практикувам тази професия, то това непременно ще е в най-добрата агенция на пазара и затова съм щастлива, че съм част именно от тази компания. Весела Илиева разви Unique Estates и наложи бранда изключително успешно в страната и в чужбина, като не спира да полага усилия в тази посока с куп идеи и инициативи, които идват лично от нея. Много малко компании в България изобщо развиват екипите си по този начин и полагат грижата, с която тя подхожда към хората в Unique Estates. Тя е визионер и мениджър с европейско мислене и начин на работа. Това, заедно с личното й отношение и грижа към всеки от семейството на компанията, превръщат Unique Estates в перфектното място за работа според мен.
 
Как престоя ти в Unique Estates ти помогна за професионалното и личностно развитие през годините?
 
Работя за Unique Estates повече от 7 години. Най-голямото предизвикателство пред мен бе да се справя с личния си характер и убеждения. Общуването ми с колегите, различните ситуации и казуси в работата с клиенти, всичко това ме оформи като личност. Развих себе си изключително много, израстнах и като професионалист. Това нямаше как да се случи без подкрепата на целия екип, които прояви огромно търпение и разбиране по пътя ми до тук и аз съм изключително благодарна за това. Весела съумява да съчетае професионализма в работата си с много любов в общуването си с всеки от нас и според мен това е ключът към създаването на този изключително успешен екип. Факт е, че тя успя да събере най-добрите брокери в страната именно в Unique Estates, помага им да се развиват, инвестира в тях и ги кара да се чувстват щастливи от работата си в този екип. Това е забележително и за мен наистина е чест да съм част от това семейство!
Top