04/04/2017 Силвана Василева Галерия

„Здрав дух в здраво тяло“

Динамиката на забързания град често ни задъхва с графиците, трафика и напрежението. Ритъмът понякога е твърде ускорен и запазването на баланса се оказва трудна задача. Презареждането с позитивни мисли и енергия за няколко часа, в един от градските оазиси на лукса и удоволствието, е нашият съвет за дните, в които наистина искате да се поглезите. Открихме и най-подходящото място в града. Отваряме вратите на Este Fitness & Spa за един спокоен ден, посветен на грижата за здравето и красотата. 

Всеки детайл в дизайна на елегантно проектираното пространство, е замислен с идеята да допринесе за блаженството, което предусещаме. Деликатни аромати и приятна музика ни насърчават да се отпуснем и насладим на удоволствието - класически, екзотични и авторски масажи, възстановяващи спа-терапии и ритуали, отпускане в спа-зоната, край басейна или джакузито, часове по йога, пилатес или фитнес. От Este Fitness & Spa обещават да се погрижат за духа и тялото ни, а ние с радост забравяме за света навън

Започваме от сърцето на термалната зона на комплекса - една изискана прелюдия към последващите масажи и разкрасителни процедури. Това е автентичният кръгъл хамам с четири отопляеми маси от изящен мрамор с приказни, ръчно изработени мозайки. След ексфолиращите процедури и блаженото отпускане се пренасяме в уюта на масажните стаи. Терапевтите тук отдавна са доказали уменията си в изкуството на разкрасяването и релаксаЗа романтични моменти и мигове на абсолютно уединение по време на терапиите за двойки, в комплекса са предвидени два VIP апартамента със самостоятелен хамам, джакузи, масажни легла и зона за релакс. Приготвяме се за едно наистина екслузивно спа-удоволствие. 

В Este Fitness & Spa се намира единственото в София 16-местно джакузи с 12 седящи места и 4 лежанки за перлен масаж. Няколко дължини в чудесния закрит басейн, който с грижа за кожата се дезинфекцира с озонаторна системаили релакс в парната баня или сауната. Един ден за тези удоволствия се оказва крайно недостатъчен. 

Лятото изглежда съвсем наближава и сред приоритетите се подрежда и грижата за добрата форма на тялото. При следващото посещение ще ускорим крачка към етажа с просторния фитнес в комплекса. Оборудван е с луксозната линия фитнес уреди на Technogym – ARTIS. Ще избираме между индивидуална тренировка с инструктор, часовете по йога или пилатес. Убедени в мантрата "Здрав дух в здраво тяло" пренареждаме запълнения си работен график с предвидени повече такива дни.

Top