Защо да се доверите на Unique Estates за съдействие при наемане или покупка на имот

Защо да се доверите на Unique Estates за съдействие при наемане или покупка на имот

През последните години ние се наложихме на пазара като компания, разполагаща с изключително богата база данни от атрактивни имоти в най-престижните райони и над 30 000 потенциални клиенти. Гордеем се, че можем да договорим най-добрите условия, за възможно най-кратко време.

Ние разбираме Вашите нужди

Нашите консултанти ще Ви посъветват кой е най-подходящият имот и район за Вас, така че да се почувствате у дома максимално бързо.
Ако не познавате София, ние ще Ви я покажем!

Правилна селекция на имоти

След първоначален разговор с наш консултант, ние ще изготвим специална оферта с имоти, които точно отговарят на Вашето търсене. Така Вие ще спестите време и ще видите правилните имоти. Чрез нас Вие ще видите най-добрите имоти не само на Unique Estates, а на целия пазар. 

По-дълго работно време

По-дългото ни работно време предоставя повече възможности за организиране на огледи в удобно за Вас време. Около 35 % от огледите се извършват след работа и през почивните дни.
Нашите професионално обучени консултанти отговарят на телефоните си 7 дни в седмицата.

Намиране на домашна помощ

Тъй като нашите консултанти работят с множество чуждестранни  клиенти, те са запознати с домашната помощ от която бихте могли да имате нужда. В зависимост от Вашите потребности можем да ви предложим детегледачи, чистачи, специалисти по поддръжка, озеленители, охрана, шофьори, лични асистенти, фирма за преместване и пренасяне, мебелни компании.

Ние ще говорим на Вашия език

Екип от професионалисти, които говорят английски, немски, испански, руски и познават отлично потребностите на чужденците в България.

Среща с финансист и юрист

В екипа на Unique Estates работят професионални финансисти, които могат да отговорят на всички Ваши въпроси, свързани с покупката и наемането на имот. Нашият юрист ще направи всички проверки и ще бъде с Вас до финализиране на сделката, с цел да осигури Вашата пълна сигурност.

Регламентирани взаимоотношения

Unique Estates регламентира взаимоотношенията си с всеки клиент при първоначалната среща, чрез подписване на посреднически договор, в който много ясно са регламентирани ангажиментите ни. Високото качество на услугите на Unique Estates е причина нашите клиенти многократно да ползват услугите ни.

Професионализъм

От партньорството ни с  Luxury Portfolio и Leading Real Estates Companies of the World, ние сме натрупали опита и знанията, благодарение на които имаме възможност да Ви предложим портфолио от потенциални клиенти, лично отношение, високо качество услуги, според международните стандарти, лоялност и коректност. Unique Estates е част от Реалто Груп - бизнес, който обединява агентски и консултантски компании в сферата на недвижимите имоти с над 25 годишен опит. Холдингът е специалирзиран в строителството и инвестициите в недвижими имоти и включва дружества, които покриват пълния сектор от дейности: инвестиции в жилищни и офис сгради, консултантски услуги, кредитно консултиране, застраховки, аутсорсинг и събиране на вземания. Групата има над 1000 служители в 25 града. В портфолиото са двете най-големи компании за недвижими имоти - Адрес Недвижими Имоти и Имотека.

Услуги
Top