Issue 05/18

Ако не можете да видите този имейл, кликнете тук/ Click here for English

 

Останете част от дигиталния свят на луксозните имоти

Уважаеми клиенти на Unique Estates,  

 

От 25 май 2018 г. за всички граждани на Европейския съюз влиза в сила „Общ регламент относно защитата на данните" - Регламент (ЕС) 2016/679 или т.нар. GDPR (General Data Protection Regulation).

 

Като отговорна компания, ние в Unique Estates винаги сме следвали всички законови изисквания и разпоредби, затова предприехме необходимите мерки, за да отговаряме напълно на новия европейски Регламент. 

На нашия сайт ще откриете Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни (GDPR). В нея сме описали подробно какви видове лични данни пазим, с каква цел, за какъв период, по какъв начин ги обработваме, както и пълна информация за Вашите права при събирането, съхранението и обработката на личните Ви данни:

http://www.ues.bg/bg/terms 

 

Ние, в Unique Estates, държим на високото качество на обслужване и информираност на нашите клиенти, затова чрез нашия бюлетин ви изпращаме:

  • актуална информация за пазара на луксозни недвижими имоти
  • ексклузивни предложения за продажба и наем 
  • покани за събития, организирани от нас и наши партньори

Ако НЕ желаете да продължите да получавате нашия бюлетин, моля, натиснете ТУК или ни изпратете e-mail на оffice@ues.bg

 
 
Весела Илиева
Изпълнителен Директор
Бул. П. Евтимий 17, София 1142, България
T: +359 2 819 20 20 | М: + 359 882 600 600
E: office@ues.bg
Съгласно Закона за електронната търговия Ви информираме, че това писмо е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате информация от нас, моля натиснете ТУК.
 

 

Top