Issue 02/18

Ако не можете да видите този имейл, кликнете тук/ Click here for English

Ексклузивна нова къща с басейн

 

ИМОТЪТ

Unique Estates има удоволствието да ви представи разкошна триетажна самостоятелна къща за продажба в района на в.з.Камбаните. Къщата е нова, изключително функционална и се продава напълно обзаведена и оборудвана. Интериорът е изпълнен по дизайнерски проект, в мека пастелна гама и подбор на висококачествени материали - мрамор и естествено дърво, съчетани с модерно допълнени решения. Дворът е с площ от 740кв.м., слънчев, с барбекю и малка къща за жива охрана.

 

 
 

Брокер на седмицата

В рубриката всяка седмица ще ви представяме успешните брокери в Unique Estates.

Никога не е просто къща или апартамент.  Винаги е повече от местоположение, повече от улица или гледка. Когато става въпрос за вашия дом, това е мястото, където се завръщате, вашето късче от света. Там, където животът тече, така, както сте мечтали. Домът е огледало на личността и на семейството ви, на чисто човешките ви стремежи.

 

Бъдете абсолютно сигурни, че  ще направим всички усилия да разберем вашите мечти и уникална същност. После ще използваме това знание за да открием дома, който ви описва, подхожда на вашия характер, начин на живот и представи за уют, хармония и топлина.

Красимира Николова

За нас е истинско удоволствие да ви запознаем с Красимира Николова - партньор, мениджър на екип и член на Мениджърския съвет в Unique Estates. Красимира е динамичен и ориентиран към резултатите професионалист. Присъединява се към компанията скоро след създаването й, има над дванадесет години опит в областта на недвижимите имоти и е горд притежател на Държавна диплома за брокер от Националното сдружение за недвижими имоти.

Вижте целия текст ТУК.
Повече за нея научете ТУК.

 
 
Весела Илиева
Изпълнителен Директор
Бул. П. Евтимий 17, София 1142, България
T: +359 2 819 20 20 | М: + 359 882 600 600
E: office@ues.bg
Съгласно Закона за електронната търговия Ви информираме, че това писмо е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате информация от нас, моля натиснете ТУК . Ако желаете да промените Вашия профил в нашия лист, може да го направите ТУК
           

 

Top