Issue 01/18

Ако не можете да видите този имейл, кликнете тук/ Click here for English

Обзаведени къщи в Пирин Голф & Кънтри Клуб, подходящи както за живеене, така и за инвестиция

 

КОМПЛЕКСЪТ
Представяме ви нов квартал с еднофамилни и двуфамилни луксозни къщи - част от ваканционен голф комплекс, намиращ се между град Разлог и ски курорт Банско. Комплексът се ползва с международна известност благодарение на удобната инфраструктура, атрактивната локация в близост до ски курорта и множество удобства, отговарящи на най-високите европейски стандарти. Той разполага със СПА център, един закрит и шест открити басейна, фитнес, тренировъчни площи и множество ресторанти и магазини.

 

КЪЩИТЕ

Налични са 8 напълно обзаведени и оборудвани къщи, с площи от 195 кв.м. до 307 кв.м., с 3 спални, 3 бани, собствен двор с барбекю, паркоместа и просторно складово помещение и др.  

Къщите имат идеално разположение на първа линия към голф игрищата и са съчетани умело с природните дадености и заобикалящата среда. Изцяло са от дървена конструкция, с типичните за региона довършителни работи от камък и дърво. Уникалната отоплителна система на пелети ги прави изключително икономични и удобни за ползване.

Те се предлагат завършени "до ключ" или напълно обзаведени, като обзавеждането им отговаря на най-високите стандарти. Във всяка има цифрова телевизия, телефони и безжичен интернет, обезпечени са местата за паркиране и е осигурена 24-часова поддръжка и управление на имотите.

При желание на купувача се предлага отдаване под наем с висока доходност. 

 

ПРЕДИМСТВА:

  • Безплатно ползване на Спа център, 7 басейна и Термална зона
  • Отстъпки за ресторантите в комплекса и голф услугите
  • Отдаване под наем с висока доходност.
  • 4 месеца ски сезон, 7 месеца голф сезон 
  • На ръка разстояние от Гърция
  • Прекрасни гледки към 3 планини и 2 голф игрища
  • Денонощна охрана и видеонаблюдение
  • Тиха среда, свеж въздух и чиста природа в голф игрище 
 
 

Брокер на седмицата

В рубриката всяка седмица ще ви представяме успешните брокери в Unique Estates.

Никога не е просто къща или апартамент.  Винаги е повече от местоположение, повече от улица или гледка. Когато става въпрос за вашия дом, това е мястото, където се завръщате, вашето късче от света. Там, където животът тече, така, както сте мечтали. Домът е огледало на личността и на семейството ви, на чисто човешките ви стремежи.

 

Бъдете абсолютно сигурни, че  ще направим всички усилия да разберем вашите мечти и уникална същност. После ще използваме това знание за да открием дома, който ви описва, подхожда на вашия характер, начин на живот и представи за уют, хармония и топлина.

Илонка Стоянова

Представяме ви лъчезарната Илонка Стоянова – партньор, мениджър на екип и член на Мениджърски съвет в Unique Estates. Илонка се присъединява към компанията през 2008 година, след повече от девет години опит в областта на недвижимите имоти. В работата я мотивира най-много възможността да бъде креативна, да има свободата да взима сама решения и да налага собствени стандарти. Споделя, че Весела Илиева - изпълнителен директор на Unique Estates, вдъхновява с личен пример всеки служител на компанията да бъде различен и оригинален, да не спира да се учи и усъвършенства.

Виж целия текст ТУК

Научете повече за Илонка ТУК.

 
 
Весела Илиева
Изпълнителен Директор
Бул. П. Евтимий 17, София 1142, България
T: +359 2 819 20 20 | М: + 359 882 600 600
E: office@ues.bg
Съгласно Закона за електронната търговия Ви информираме, че това писмо е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате информация от нас, моля натиснете ТУК . Ако желаете да промените Вашия профил в нашия лист, може да го направите ТУК
           

 

Top