Issue 01/18

Ако не можете да видите този имейл, кликнете тук/ Click here for English

Просторна къща с прекрасен двор на топ локация

Имаме удоволствието да ви представим чудесна къща, разположена в един от най-престижните квартали в столицата. Районът се намира в подножието на планина Витоша, където са изградени и множество комплекси с контролиран достъп, предоставящи спокойна среда и комфорт за много семейства.


Къщата е напълно обзаведена. На първо ниво са разположени просторна дневна с кухненски бокс и тоалетна. На втория етаж се намират четири спални и две бани, а подпокривното пространство е обособено като самостоятелен апартамент, който разполага с хол, спалня и баня с тоалетна.

 

НОВИНИ

Българският форум на бизнес лидерите ежегодно организира гала вечер, която събира отговорната бизнес общност в името на благородни каузи. Тази година събитието ще се състои на 29 януари от 18:30 часа в Sofia Hotel Balkan. Всеки, който желае да покрепи различните инициативи, може да се регистрира ТУК.

 
 
Весела Илиева
Изпълнителен Директор
Бул. П. Евтимий 17, София 1142, България
T: +359 2 819 20 20 | М: + 359 882 600 600
E: office@ues.bg
Съгласно Закона за електронната търговия Ви информираме, че това писмо е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате информация от нас, моля натиснете ТУК . Ако желаете да промените Вашия профил в нашия лист, може да го направите ТУК
           

 

Top