09/12/2016 Unique Estates Галерия

Представяне на „Резиденция Лозенец“

Най-новата жилищна сграда в гр. София, с уникална архитектура, най-модерни проектантски решения и голям брой удобства, бе представена на ексклузивно събитие за клиенти и партньори на Unique Estates. В хотел „Маринела“ главният брокер на новия шедьовър на столицата Илонка Стоянова, Партньор и Мениджър Екип в Unique Estates, представи жилищната сграда в процес на реализация.

 

Директорът на отдел „Продажби“ на инвеститора „Диневи Груп“ Вили Джамбазова разказа за амбициозния проект на компанията, предназначен за най-взискателни клиенти.

 

Нестандартните идеи и концептуалното съвършенство на новата сграда описа нейният архитект Стефан Добрев от „Stefan Dobrev Architecture & Design“. Фасадата на жилищния проект ни връща към корените на българската история с автентични орнаменти, а вътрешното пространство претворява усещането за лукс, мащаб и блясък.

 

ОВК проектантът на „Резиденция Лозенец“ инж. Васил Василев обясни за вложените в нея най-съвременни техники за енергийна ефективност, топлоизолация, вентилация и климатизация.

 

Своето представяне на специалните условия за кредитиране на потенциални клиенти в новата сграда направи и Радост Христова, Търговски мениджър на звено „Индивидуални клиенти“ във филиал „Св. Неделя“ на UniCredit Bulbank.

 

Уникалните жилища в „Резиденция Лозенец“ се предлагат ексклузивно на пазара от Unique Estates. 

Top