20/05/2021 Unique Estates Галерия

Luxe Trends

Представата за лукса е в процес на непрекъснато развитие. Именно затова сме събрали най-новите екстравагантни решения, за да ви държим на гребена на вълната. Ако търсите повече лукс в живота си, този материал е за Вас!

1. Червило Hermès Rouge от Hermès
Най-известни със своите кожени чанти и аксесоари Hermès определено привлякоха вниманието ни с пускането на пазара на серията червила Rouge Hermès. Сред най-новите предложения са три зашеметяващи цвята в нюанси на розовото — Rose Ombré, Rose Nuit и Rose Pomette. Напомнят на нежните, но същевременно бликащи от енергия рози на Ив Клайн. Пропито с ярка чувственост и с богата текстура, всяко червило е в корпус за многократно зареждане - възхвала на красотата, простотата и устойчивостта.
hermes.com

2. Пудовки LOVA от PENT
Домашната фитнес зала често се възприема просто като пространство с практично предназначение, но и тя може да придобие стил и класа с луксозно дизайнерско оборудване като пудовките LOVA от PENT. Изработен от американски орех, неръждаема стомана и естествена кожа, комплектът със сигурност ще направи заявка за изискан дизайн във всяка домашна фитнес зала. В крайна сметка е важно да си създадем привлекателна среда, която да вдъхновява нашия ентусиазъм, ако искаме да сме редовни с тренировките си, а пудовките LOVA ще помогнат за това.
pentfitness.com

3. AnZa - бетонна версия
Ако трябва да бъдем честни, в днешно време повечето машини за еспресо изглеждат общо взето по един и същ начин. Въпреки че няма нищо лошо в елегантния дизайн от неръждаема стомана, според нас винаги е добре да разполагаме с алтернативи. Машината за еспресо „AnZA — бетонна версия“ разчупва шаблона с отчетлива груба естетика, която със сигурност ще привлече вниманието на любителите на дизайна, търсещи нещо малко по-различно. С нейната ръчно отлята бетонна обвивка, допълнена от порцелан, прахово боядисана стомана и месингови детайли, се постига изискан външен вид, който ще пасне на практика във всеки кухненски стил. Ако пък вече имате кафе машина в кухнята си, може да послужи като идеално допълнение към домашния ви офис.
anzacoffee.com

4. Петият елемент от MB&F
В едно наистина извънземно сътрудничество MB&F са обединили сили с L’Epée 1839, за да създадат футуристична настолна метеорологична станция, която най-точно може да се опише като „тема за разговор“. Аналоговото устройство е изградено от четири елемента (часовник, барометър, влагомер и термометър), които се съчетават по такъв начин, че създават надхвърлящ съставните части резултат: Петият елемент. За всеки, който е запознат с оригиналния стил на MB&F, сигурно няма да е изненада да открие мъничък пилот, наречен „извънземният Рос“, в центъра на метеорологичната станция. Изработен от плътен бронз и задвижван от собственото си регулирано с въздух движение, Рос бавно се върти в пилотската кабина, за да следи небето за появата на лошо време.
mbandf.com

5. Level Touch от Level
Level е в челните редици в постигането на душевно спокойствие от ефикасната сигурност на дома. Новият модел Level Touch е най-малката интелигентна ключалка, създавана някога, която може с лекота да се отваря чрез докосване с пръст, с чип или с телефон. Разбира се, ако се намирате на разстояние от дома си, винаги можете да използвате смартфона си, за да се уверите, че не сте забравили да заключите вратата на излизане, или пък да отключите, за да пуснете някого да влезе. Най-добрата част е, че хардуерът се предлага с четири елегантни дизайна, които ще паснат на всеки стил и ще се съчетаят отлично с визията на вашия дом.
level.co

6. Бамбуково бюро Jarvis от Fully
Работата от къщи носи своите предизвикателства, но ако разполагате с подходящи мебели, това определено ще помогне. За хората, които ценят гъвкавостта, бамбуковото бюро Jarvis от Fully покрива всички критерии. Интуитивното OLED управление позволява с лекота да регулирате работната си станция на различни височини. Независимо дали искате да прекарате няколко часа прави, седнали на земята или на някаква междинна височина, бюрото се адаптира към вашите нужди. Като прибавим и че Jarvis е изработено от екологичен бамбук, отглеждан без използване на пестициди и торове, разбираме, че става дума за завършен чист продукт, който не внася в околната среда и в работното ви пространство вредни химикали.
fully.com

7. Златен инструмент за извайване от Jillian Dempsey
Кожата е най-големият орган на тялото и това е само една от многото причини да се грижим добре за нея. За щастие Jillian Dempsey ни помага да постигнем това с инструмент за извайване, изработен от 24-каратово злато, който оставя лицето с усещане за тонизираност, повдигнатост и жизненост. Перфектно средство за противодействие на уморената и подпухналата кожа, този инструмент за извайване и очертаване на контурите разполага с вградена функционалност, която създава подобно на масаж въздействие и така  отпуска лицевите мускули и освобождава напрежението. Като иновация, допълваща вашия разкрасителен режим, златният инструмент за извайване е задължителен атрибут за всеки, който се отнася сериозно към грижата за своята кожа.
jilliandempsey.com

8. Studio Lift от FORME Life
През последните години ставаме свидетели на много иновации при домашните тренировки. Сега летвата се вдига още повече от експертите в сферата на фитнеса и уелнеса FORME Life. Тяхното най-ново предложение, наречено Studio Lift, представлява интелигентно огледало с вградена система за физически упражнения, включващо накрайници за силова работа от двете страни за перфектно синхронизирани тренировки със съпротивление.
С помощта на функциите за двупосочно общуване в реално време, можете да работите със своя треньор от разстояние, оставайки с усещането, че се намира до вас в стаята, или пък да се възползвате от достъпа до богата библиотека с програми за развитие на силата, йога, пилатес, медитация, танци и още много други. Ако не се използват, накрайниците могат да се приберат зад огледалото, а това превръща Studio Lift в елегантно решение за физически упражнения, което ще изглежда добре във всяка зона на вашия дом.
formelife.com

9. Formation Wedge от Bowers & Wilkins
Formation Wedge от Bowers & Wilkins изглежда като произведение на изкуството, но на практика тази безжична колона е най-доброто в своята категория аудио преживяване. Със скулптурната си визия, която е проектирана да изпълни помещението с богат стерео звук с висока резолюция, Formation Wedge е оптималното съчетание на форма и функция. Колоната с лекота се управлява от смартфон чрез Bluetooth, а за хората, които искат да инсталират аудио система за целия дом, може да се синхронизира в перфектна хармония с другите продукти на Bowers & Wilkins от серията Formation.
bowerswilkins.com

Top