28/05/2021 Unique Estates Галерия

Ден на отворените врати - просторно заведение до Южния парк

Търсите ли място, където следобедните брънчове са слънчеви и приятни, а вечерите - уютни и елегантни? Unique Estates ви кани да разгледате просторно заведение в една уникална и емблематична сграда за града.

Събитието ще се състои съгласно всички мерки за безопасност.

Очакваме ви:
Дата: 5 юни /събота/ 2021 г., от 16:00 до 20:00 часа
Локация: София, кв. Иван Вазов, ул. Бяла черква 24
Телефон за записване: 0882 300 628

СГРАДАТА

Иван Вазов е един от най-престижните и предпочитани за живеене квартали, осигуряващи всичко необходимо в ежедневието на съвременния човек - комуникативна, но спокойна среда, близост до парк и отлична инфраструктура. Проектът на сградата е инспириран от града, който никога не спи – Ню Йорк. Умело е използван контрастът между грубата печена тухла, металните конструкции и одухотвореното от изкуството пространство. Характеризира се с високо ниво на строителните работи, издържани в съвременен стил, осигуряващи на обитателите си не само приятна, но и сигурна жилищна среда. Тя се намира непосредствено до Южния парк и е на 12 етажа - 11 жилищни и партерно ниво с магазини и фоайе. Под земята на сутеренно ниво е развит подземния гараж.

РЕСТОРАНТЪТ

Имотът се състои от търговка част тип open space, кухня, сервизни помещения и два санитарни възела. Заведението разполага с външна градина.

Вижте повече ТУК.

За информация: 0882300628

Очакваме ви!

Top