07/05/2021 Unique Estates Галерия

Generation 7000 от Miele: контролирайте от мобилното устройство

MIELE С НЕЧУВАНА ДОСЕГА ИНОВАЦИЯ – AUTODOS – СИСТЕМА С ВГРАДЕН POWERDISK

Новите съдомиялни машини могат да бъдат контролирани от приложение и програмирани от мобилно устройство. PowerDisk дозира автоматично прахообразен препарат, който е разработен специално.

PowerDisk се поставя лесно и бързо и разпръсква препарата за измиване чрез автоматично завъртане по време на програмата. Почиства качествено и внимателно. Формулата при моделите Generation 7000 на Miele е избрана изключително внимателно и гарантира мощно, но нежно за съдовете почистване. Всички модели Generation 7000 с AutoDos система са с WiFi достъп и могат да се управляват чрез приложение от мобилно устройство. Всички опции за програмиране се предлагат от мобилното приложение Miele@mobile app.

За първи път Miele представя и цветен дисплей M Touch, с който вградените уреди могат да се управляват като смартфони, дори при модели с пълно вграждане. Един практичен детайл е новото 3D MultiFlex чекмедже за прибори: за първи път дясната му странична секция може да се спуска надолу, има пространство не само за прибори, но и за по-малки предмети: например еспресо чаши.

Изцяло обновената водна циркулация е насочена към опазване на околната среда и намалява потреблението на вода до 6 литра. Може да намерите продуктите от серия Generation 7000 в специализираните магазини и в търговската мрежа на партньорите ни.

СОФИЯ
ул. Бяла черква 24,
бул. Витоша 112,
ул. Фр. Жолио-Кюри 11,
бул. Черни връх 32Г

За повече информация: www.miele.bg/

Top