27/04/2021 Unique Estates Галерия

Седмица на отворените врати в нов жилищен комплекс в Бояна

Заповядайте да разгледате нов затворен комплекс сред богата паркова среда и добре организирана инфраструктура. Сградата е проектирана с изчистени линии, изцяло в хармония с околната среда. 

Събитието ще се състои съгласно всички мерки за безопасност.

Очакваме ви:
Дата: 10-14 май, 2021 г. /от 11:00 до 15:00 часа/
Локация:  София, Бояна
Телефон за записване: 0882 300 628

КОМПЛЕКСЪТ

Безупречното качество на комплекса е осигурено от много внимателен подбор на материалите, с които са изпълнени както конструкцията и фундамента на сградата, така и всички системи, екстериорни елементи и общи части.  В сградата ще бъде осигурена 24-часова жива охрана, видеонаблюдение и контролиран достъп. За обитателите ще бъде налична гаранционна поддръжка на сградите и системите в тях, почистване, сметоизвозване и поддръжка на общите части, както и детска площадка в богато озеленен двор. 

Съвършената околна среда, природата, перфектната инфраструктура в района на комплекса, близостта до централните градски части, до магазини, ресторанти и училища, както и места за отдих, разходка и развлечения, правят комплекса предпочитано място за живот. Други предимства на района включват очарователната гледка към Витоша, благоприятните климатични условия – прохладно лято, по-добро качество на въздуха, множество магазини за хранителни стоки, аптеки, ресторанти и други услуги.

АПАРТАМЕНТИТЕ

Жилищната сграда в Бояна е разделена на три нива с два входа, в които се намират двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти. Имотите ще бъдат с изцяло френски прозорци и високи тавани, осигуряващи навлизане на максимално слънчева светлина. Апартаментите се предлагат със стени и тавани на гипсова шпакловка, подова замазка и с монтирани входни, блиндирани врати. Има опция за завършване до ключ и консултация с интериорен дизайнер. Паркингът и паркоместата в комплекса са разграфени и изпълнени с настилка от шлайфан бетон.

Вижте повече ТУК.

За информация: 0882300628

Очакваме ви!

 

Top