10/02/2021 Лора Петрова Галерия

Годишна церемония по награждаване на Unique Estates

По традиция, в началото на всяка година, екипът на Unique Estates празнува успехите и постиженията с тържествена церемония по награждаване. Това е момент на равносметка, поставяне на нови цели и отдаване на почит към забележителните усилия и професионализъм на отличените служители.

С гала спектакъл, компанията представи резултатите за 2020 година в City Mark Art Center. *

Управляващият партньор Весела Илиева поздрави всички за отличното представяне и всеотдайност през изминалата различна и предизвикателна година. Светът се промени и ние успяхме бързо и ефективно да се адаптираме към новата реалност. Взехме рационални решения, модифицирахме начина си на работа и запазихме лидерските си позиции. 

Успехът е в умението да се променяш, да осъзнаеш настоящето и бързо да се адаптираш. Справихме се, защото взехме бързи и адекватни решения, променихме начина си на работа. Бяхме на първа линия и успяхме заедно. Искам да благодаря на всеки от вас!

Весела Илиева

Всеки от екипа на Unique Estates има знанието, умението и дисциплината да става все по-добър. Приемаме всяка възможност и инвестираме усилия в развитието на професионалните и личностните ни качества. Благодарение на това, всяка година имаме нови поводи за гордост и тържествуване на успехите ни. 

Най-добрите през 2020:

Наградата "Храброст и самоотверженост на първа линия в борбата срещу Covid-19" получиха слънчевите момичета, които посрещаха клиенти през годината - Александра Лехчанска /офис асистент/ и Емануела Башева /консултант/.  

Наградата за принос в развитието на компанията през последните 5 години „Устойчиво развитие на компания" Весела Илиева връчи на своята дясна ръка Светослава Георгиева, Оперативен директор в Unique Estates. Тя работи от 10 години в компанията и над 20 години в холдинга. 

„Пазарът изисква от нас да сме различни, да сме по-бързи и оригинални. Всеки ден е ново състезание. Това е нашият момент. Това е нашата възможност.“ 

Весела Илиева

*Събитието се проведе при спазването на всички епидемиологични мерки и препоръки на РЗИ за безопасност и дезинфекция.

Top