27/07/2020 Unique Estates Галерия

Dentaprime и дамите, които промениха денталната грижа

КАК ВАРНА СЕ ПРЕВЪРНА ВЪВ ВОДЕЩА ДЕСТИНАЦИЯ ЗА ДЕНТАЛНА ИМПЛАНТОЛОГИЯ В ЕВРОПА

Те не са прочути зъболекари. Всъщност, дори не са зъболекари.
Няма да ги видите в реклами на пасти за зъби.
И въпреки това ръководят екип от 320 млади и амбициозни хора, които предоставят имплантологични дентални лечения на до 4000 пациенти годишно от 2006 година насам.
Запознайте се с Юлия Радева и Десислава Димова - двете дами зад забележителното развитие на дентална клиника Dentaprime във Варна. Само месец след откриването на най-новата им клиника, с впечатляващия капацитет от 12 000 пациенти на година, те разказват за иновативната им бизнес концепция и женското лидерство, превърнали Dentaprime в една от най-големите и най-модерните дентални клиники, съизмерима със стандартите по света.

ЗАГУБАТА НА ЗЪБИ: ГЛОБАЛНА ЕПИДЕМИЯ

Несправедливостта, че днес оралното здраве се „търгува” на пазара за луксозни стоки, е залегнала в основата на концепцията на Dentaprime. В България 1 милион души са принудени да оцеляват без нито един зъб в устата си, сочи скорошно проучване на Българския зъболекарски съюз. Отчитайки тези ужасяващи факти, Dentaprime отваря вратите на първата си високотехнологична клиника във Варна преди 14 години с ясна мисия: да предоставя цялостни имплантологични реставрации, достъпни за всички хора, независимо от доход и възраст. Само през 2019 г. клиниката е посетена от 3712 пациенти от България, Германия, Австрия, Швейцария, Великобритания, Русия, като по този начин не само подсигурява бизнес успехите си и благополучието на своите пациенти, но и оказва значителна подкрепа на местната туристическа индустрия през цялата година. През последната година обаче, към клиниката са се обърнали около 25 000 души, заинтересовани от лечение. Воден от своята посветеност на идеята, ръководният екип ускорява откриването на нова клиника със 71 кабинета на 4 април 2020 г. Това ще доведе до увеличение на капацитета до 12 000 пациенти годишно и неминуемо ще затвърди позицията на Варна като топ дестинация за дентална имплантология в Европа. В основата на успеха на Dentaprime е неуморната женска енергия на главните ѝ мениджъри: Юлия Радева и Десислава Димова.

НЕЖНАТА СИЛА НА ЖЕНСКОТО ЛИДЕРСТВО

Доказано е, че дамите разполагат с ключово предимство спрямо представителите на мъжкия пол по отношение на т.нар. „меки умения”, сред които колаборация, лична отговорност, съпричастност, самомотивация, висока работна етика.
За своите 14 години клиника Dentaprime се е превърнала в олицетворение на успешното женско лидерство.

DENTAPRIME | +359 899 481 111 | contact@dentaprime.com

Top