13/07/2020 Лора Петрова Галерия

Семейството ни се разраства - запознайте се с Александра Наниш

Предизвикателните времена ни карат да бъдем все по-продуктивни и иновативни в обслужването си! Точно затова и екипът ни се състои само от опитни професионалисти, които са отдадени на работата и имат необходимите знания и умения да ви съдействат пълноценно! Запознайте се с новото попълнение към нашия търговски отдел.

Александра Наниш се присъединява към екипа на Евелина Костакева. Чаровна и амбициозна, тя е от хората с наистина впечатляваща автобиография. Като човек, който обича да пътува и опознава света, нейната любознателност я отвежда до две европейски държави, където завършва средното и висшето си образование и участва като доброволец в ООН - Великобритания и Швейцария. Александра е Магистър "Международни отношения" от Regent’s University London и Бакалавър "Политология и Международни отношения" в Kingston University.

В Женева, тя участва като доброволец по набиране на средства и провеждането на мисии на студенти и преподаватели в областта на международните хуманитарни въпроси, бежанците и миграцията, правата на човека и социалната справедливост, помирието и разрешаването на конфликти. С грижа към околните и подпомагане в осигуряването на качествено бъдеще, Александра се включва в набирането на приблизително 50 000 лв. в "Български Червен Кръст" за изграждане на нови заслони и детски площадки за бездомни деца, както и спонсорирането на обществени болници и фармацевтични изследвания. 

Благодарение на инициативността и квалификациите си, Александра е натрупала опит в Министерство на Външните работи, Европейски съвет на Външна политика, Комисия по Външна Политика, Народно събрание на Република България и Община Пловдив. Работила е и в агенция за недвижими имоти и само за един месец успява да реализира сделка за продажба. 

Очарована от политиката, структурата и харизмата на Unique Estates, тя решава да се впусне в ново предизвикателство и ние с радост я приветстваме! Пожелаваме на Александра успех и много доволни клиенти!

Top