24/04/2020 Лора Петрова Галерия

Какво правят нашите консултанти от вкъщи

Unique Estates продължава своята дейност в пълно съответствие с изискванията и указанията на националните и световните здравни власти. Работното време на офиса ни остава непроменено (9:30-18:30), като там винаги можете да откриете по двама дежурни консултанти, които да Ви съдействат.

Нашият търговски екип е на линия за Вас във всички дигитални канали, както и чрез email и телефон. Реагираме бързо на Вашите запитвания, консултираме Ви за цената на имота, даваме обективна информация за ситуацията на пазара и заедно решаваме и планираме стратегията за реализиране на сделка изцяло във Ваш интерес.

Все повече развиваме присъствието си в онлайн пространството, за да сме адекватни спрямо ситуацията и във Ваша полза. Анализираме потребителското поведение и изискванията на днешните клиенти. Следим пазара отблизо, за да даваме навременна, обективна и точна информация за актуалните тенденции. Поддържаме връзка както помежду си, така и с Вас.

Въведохме провеждането на видео огледи за всеки имот, към който проявявате интерес. Консултантите ни предоставят видео разходка из жилището, за да Ви представят имота, докато Вие се намирате в уюта на дома си. За всеки присъственвен оглед, Ви осигуряваме дезинфектант и маска, за да се погрижим за Вашата безопасност.

Провеждаме онлайн обучения, които са ефективни и планирани правилно. Използваме времето да подобряваме работата си и да придобиваме солидни умения. Тези дискусионни срещи ни усъвършенстват много в професията и са необходима практика за всяка развиваща се компания.

Докато са вкъщи, консултантите насочват вниманието си и върху работата по административните задачи. Тестваме различни функционалности и внедряваме нови опции в административната ни система, които спомагат извеждане на по-детайлни статистики и гъвкавост.

За да бъдем максимално информирани, обменихме идеи и практики с нашите доверени партньори от Luxury Portfolio International. Представители на членовете членки на мрежата споделиха насоките на компаниите си по време на извънредната ситуация и как се е променила работата им напоследък. Всички ние вървим в една посока и сме единодушни в становищата си, че положението ще се нормализира до няколко месеца, като дотогава трябва да бъдем обективни и оптимистични.

Консултантите на Unique Estates са Ваши доверени партньори и в динамични ситуации като тази, могат да Ви посъветват как да постъпите рационално спрямо имотния пазар и да се адаптирате ефективно към него. Не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви съдействаме!

Top