27/06/2016 Unique Estates Галерия

Сп. Unique Estates Life вече и в избрани търговски обекти в страната

Unique Estates Life, нашето списание за луксозни имоти и модерен начин на живот, вече може да бъде намерено в избрани търговски обекти в страната. Както и до момента, изданието представя последните тенденции на пазара на недвижими имоти, иновативни и класически архитектурни проекти, изискани интериорни и екстериорни дизайнерски решения от България и света, както и интересни туристически дестинации.

Unique Estates Life излиза с тематично издaние за всеки сезон, четири пъти годишно. Главен редактор на списанието е Мира Лазарова, топ журналист, натрупал опит като главен редактор на „Капитал Light“, водещ в сутрешния блок на „Хоризонт“, директор на новините на БНТ, лайфстайл директор на издателска къща QM, която стои зад списанията Amica, Abitare, Bravacasa, L'Europeo и Max.

Unique Estates Life е наш дългогодишен ексклузивен проект. Досега списанието се разпространяваше единствено до партньори и клиенти на компанията. Поради сериозния интерес към изданието и експертния опит на авторите и консултантите, които споделят идеи и мнения в него, от месец юни 2016 г. изданието е вече и на медийния пазар.

„Новият брой е посветен на луксозните имоти на морския бряг и предлага идеи за незабравими пътешествия до интересни кътчета, топ дестинации и ексклузивни курорти в света – споделя Мира Лазарова. – Изданието ще запознае читателите с младия архитект и създател на бранда за бутикови мебели Loftcase – Димитър Караниколов. Разкрива и колекционерската страст към антикварни предмети на адвокат Силвия Заимова.“

Летният брой на Unique Estates Life ще гостува и на хората, които решават да живеят в удобството на своите екологични къщи. На страниците му са представени и актуалният пазарен анализ на нашия изпълнителен директор Весела Илиева, експертните коментари на консултантите и последните предложения от портфолиото на компанията ни. Акцентът е върху сериозния избор от уникални ваканционни домове.

Top