26/09/2019 Силвана Василева Галерия

Виктория Вретенарова - Специалист обслужване на клиенти в Unique Estates

В стратегията за развитието си компанията залага на разрастването на екипа и повишаването на качеството на обслужване на своите клиенти. Ето защо, към административния екип на Unique Estates се присъединяват нови хора с опит и умения. Виктория Вретенарова ще заеме позицията Специалист обслужване на клиенти, с пряк ръководител Гергана Якимова, Мениджър обслужване на клиенти.

През последните пет години Виктория работи в центъра за обслужване на клиенти на мобилния оператор А1, където преминава редица обучения за комуникация с клиенти по телефон. Комуникативните й умения и способността й за справяне със стресови ситуации са й помагали да бъде успешна в работата. С натрупания си опит, Виктория е промотирана от работа с частни лица към обслужване на корпоративни клиенти. През последните години тя е била ангажирана и с обучението и въвеждането в работата на нови колеги в А1.

Виктория владее английски и полски език. Завършила е бакалавърска и магистърска степен „Икономика на недвижимата собственост“ в УНСС. Ето защо тя приема работата си за Unique Estates като отлична възможност да се развива професионално в сфера, която харесва и я вълнува.

В свободното си време Виктория обича да пътува със семейството си и да бъде сред природата.

Добре дошла, Виктория!

Top