24/09/2019 Силвана Василева Галерия

Представяме ви Мартин Пенев – нов член в екипа на Unique Estates

С удоволствие ви представяме Мартин Пенев, който се присъединява към екипа на Галина Грудова в компанията.

Мартин е дипломиран магистър по Международни икономически отношения към УНСС и бакалавър по Спортно възпитание „Тенис“ към НСА. Той има опит в сферата на недвижимите имоти както в България, така и в чужбина. Част от професионалният му път е свързан с друга компания от холдинга AG Capital - Адрес Недвижими Имоти. През годините е работил като тенис инструктор и мениджър в едни от най-престижните тенис клубове в Англия и България. Благодарение на своята отдаденост в работата, Мартин е награждаван за най-успешен треньор за 2014, 2016 и 2017 година, по време на престоя си в Chandos, Англия.

В професията на консултант на недвижими имоти го привлича динамиката в ежедневието и възможността да се среща с много нови и интересни хора. Чувства се добре в сферата на търговията и е готов да работи активно в екипа от професионалисти в Unique Estates. Споделя, че с радост се присъединява към компанията. Впечатлен е от изградената структура, стандарти, ниво и изисквания за работа в Unique Estates. Смята, че за да е успешен един консултант на недвижими имоти, трябва да бъде последователен, амбициозен, активен и да подхожда позитивно към всяка ситуация. Да бъде трудолюбив и да си поставя високи цели.

Мартин обича да чете и постоянно надгражда и развива себе си професионално. Приема всеки клиент и казус като предизвикателство и лична кауза и е мотивиран да работи с отдаденост за сключването на повече успешни сделки.

В свободното си време той обича да чете. Успява да подреди програмата си така, че да има възможност да спортува и пътува. Мартин владее английски и руски език, но в близките му планове е овладяването на още един чужд език.

Добре дошъл в Unique Estates, Мартин!

Top