02/05/2019 Силвана Василева Галерия

Unique Estates взе участие в конференция на тема "Дигитализацията като фактор за икономически растеж днес"

"Дигитални технологии и дигитализация - мощен фактор за икономически растеж" - това бе темата на провелата се в Съюза на българските архитекти конференция с изложение, организирана на 25 Април от сдружение "Клуб отбранителна индустрия".

Срещата бе реализирана съвместно с "Българска асоциация електроника и електротехника - БАСЕЛ", Израелско-Българската търговско-промишлена палата, Израелски център за наука, култура и технологии и Фондация "Хемус"- организатор на изложението "Хемус 2020". 

Представители на различни партньорски организации изнесоха своите доклади и презентации, свързани с темата на провелата се конференция.

Използването на дигиталните канали и ролята на дигитализацията в сферата на недвижимите имоти представи Николай Ставрев - консултант в Unique Estates. Той разказа за опита на компанията и целите, които е начертала в посока приложението на дигиталните технологии в работата на този динамично променящ се пазар.

Срещата завърши с коктейл и обмяна на опит между представители на организациите и фирмите, които взеха участие в събитието.

Top