06/03/2019 Силвана Василева Галерия

Евелина Костакева отново с първо място в категорията "Най-голям брой сделки за годината"

Евелина Костакева е Старши консултант и Мениджър екип в Unique Estates. В компанията е от 2011г. На церемонията по награждаване тази година тя отново взе първото място в категорията „Консултант с най-голям брой сделки“.

За девет години работа в този екип, всяко тримесечие Ева успява да води с резултата си по брой сключени сделки. Сега, вече в ролята на Мениджър екип в Unique Estates, тя се надява да предаде щафетата на някой от новите си колеги, част от младия екип, който ръководи. В работата си с тези свежи попълнения в компанията, Ева се старае да ги зарази с динамиката, оптимизма и чувството си за отговорност, които са й помагали да постига високи резултати до сега.

Тя отчита специалната роля на Галина Грудова, която е неин ментор в компанията от години. Сега, в ролята на Мениджър екип, Ева истински оценява нещата, които Галина ѝ е дала по пътя на нейното развитие. Изпитва огромно уважение към нея и ѝ благодари.

Ева благодари също на Весела Илиева и Светослава Георгиева за подкрепата, която получава от тях във всяка крачка от този път на професионално и личностно развитие в компанията.

За следващата година тя планира да преизпълни поставените цели пред нея и екипа ѝ. За да сплоти още повече хората в него, Ева планира няколко съвместни пътувания с новите си колеги. Пожелава им да са мотивирани, целеустремени и амбициозни, като смята да бъде до тях във всичко, не само като техен мениджър, но и като приятел, на когото могат да разчитат безрезервно.

През лятото Ева ще се изправи пред поредното предизвикателство за себе си – изкачването на два трудни за покоряване върхове в Австрия и Словения.

Пожелаваме ѝ да е все така позитивна и окрилена в постигането на нови успехи!

Top