28/02/2019 Силвана Василева Галерия

Изключителна къща за продажба в модерен затворен комплекс в „Драгалевци“

Квартал „Драгалевци“ е разположен в подножието на Витоша, между „Симеоново“ и „Бояна“, в близост до „Околовръстен път“ в София. Близостта му до центъра на града и планината, красивите панорамни гледки и отлична инфраструктура го правят изключително атрактивен за живеене. Районът е предпочитан от хората, които ценят чистия въздух и близостта до природата, като важен фактор за подобряване качеството им на живот в града. Възникнал преди векове, с годините кварталът се превръща в скъпа вилна зона на София. Бързият достъп до центъра и отличната инфраструктура на района го превръщат в едно от най-желаните места за живеене в София.

Unique Estates има удоволствието да представи една изключителна къща за продажба в модерен затворен комплекс в „Драгалевци“. Той е разположен в най-южната и слънчева част на престижния жилищен район, в непосредствена близост до национален парк Витоша.

На партерния етаж на този красив имот е разположена просторна дневна със самостоятелна кухня, баня с тоалетна, дрешник и складови помещения. На първия етаж са спалня с баня, две допълнителни спални с обща баня, гардеробна и балкон с панорамна гледка. На подпокривния етаж са проектирани една стая с тоалетна и два балкона.

Този затворен комплекс от нов тип ще разполага с професионално озеленени градини, СПА център, басейн и детски кът.

Още за този фантастичен имот можете да разберете като се свържете с нас по телефона или на този линк:

https://ues.bg/bg/offers/10851-dragalevci-moderna-nova-kashta-za-prodadzba-v-zatvoren-kompleks#void

Top