25/02/2019 Силвана Василева Галерия

Илонка Стоянова - за вълнението от признанието "Мениджър на годината" в Unique Estates

Илонка Стоянова – Мениджър екип и партньор в Unique Estates е доказала себе си като изключителен професионалист, който е спечелил доверието на многобройните си клиенти във своя над десет годишен опит в областта на недвижимите имоти. На изисканата гала вечер и тържествена церемония по награждаване на компанията тази година, Илонка бе отличена с престижната награда „Мениджър на годината“. На сцената, заедно с това високо признание, тя получи емоционален видео-поздрав от всички членове на екипа си, което я трогна до сълзи.

Илонка споделя, че приема тази награда с огромно вълнение, защото това е израз на високо признание за усилията и отдадеността й в работата. Видеото, в което всеки от екипа й отправя лични послания към нея и й благодари я оставя наистина без дъх. Зарежда я с нови идеи, сили и вдъхновение да продължава да надминава себе си във всичко, което прави.

Високата оценка от страна на хората, с които работи е истински заслужена. Към всеки член на екипа си тя изпитва дълбоко уважение и любов. Винаги се е стремяла да ги мотивира, като изтъква всичките им достойнства, и ги учи на това да уважават и ценят себе си високо. Илонка вярва, че чрез постиженията в работата и оценката на доволните клиенти, всеки от тях се чувства истински полезен и значим. Като човек, който винаги се е вдъхновявал от успешните жени по света, Илонка е лидер, който знае как да мотивира. С елегантния си подход и очарование, тя успява да амбицира хората около нея да надскачат себе си в това, което правят и винаги да дават повече, печелейки клиентите с едно специално отношение и професионализъм. Желанието й е да успее да остави следа в живота им, да ги направи по-успешни, по-щастливи и по-добри във всяко едно отношение.

В края на всяка година Илонка събира хората, с които работи, за да им благодари и отправи специалните си пожелания. Тя е от мениджърите, които знаят как да повдигнат духа на хората около себе си. За нея личното отношение е много важно. За последната среща на екипа за годината тя организира елегантно събитие под наслов: „Simply the best”. Илонка поднася на всеки от екипа си подарък с различно, персонално послание, което да ги мотивира през новата година. Посреща ги в красиво аранжирано пространство, в атмосфера, от която прозира вродената й елегантност и финес. Това няма как да не ги докосне и мотивира.

Илонка цени различията и индивидуалността на всеки в екипа си и смята, че именно тази уникалност, облечена в бизнес протокола на професията, е ключът към личния им успех в работата. Нейната роля е да ги научи на тънкостите в професията, на специалното отношение към всеки и на това да бъдат активни, отговорни и целеустремени. Това как да извади най-доброто от тях се е научила от своето вдъхновение – Весела Илиева. Опра Уинфри е нейната муза в световен мащаб.

За новата година Илонка планира няколко интересни лични пътувания, които да я заредят с положителни емоции и вдъхновение. Като човек, който не спира да развива себе си и да надгражда професионалните си умения, тя е заложила в програмата си и участия в специализирани конференции, свързани с недвижимите имоти.

На хората от екипа пожелава да продължават да се усъвършенстват и да изпитват удоволствие от работата си.

Пожелаваме й да е все така вдъхновяваща и очарователна във всичко, което прави!

Top