21/02/2019 Силвана Василева Галерия

Представяме ви Николай Ставрев - нов член в екипа на Unique Estates

С удоволствие Ви представяме Николай Ставрев, който вече работи за Unique Estates. Той се включва към прекрасния екип на Илонка Стоянова. Николай разполага с богат опит в сферата на недвижимите имоти. Последните няколко години работи на търговски и мениджърски позиции в Garanti Koza Bulgaria.

В професията на консултант харесва динамиката в ежедневието и възможността да се среща с интересни хора. Това, което го мотивира най-много в работата, са усмивките на щастливите му клиенти при успешно реализирана сделка.

Николай е отдаден в работата си и се стреми непрестанно да развива себе си като професионалист. Смята, че успешният консултант трябва да познава добре пазара, да бъде гъвкав и адаптивен в работата си, и винаги да остава лоялен на компанията и клиентите, за които работи.

В Unique Estates цени възможността да е сред доказани професионалисти, които са изключително активни и фокусирани върху постигането на високи резултати. Това го мотивира да се усъвършенства, развива и доказва себе си всекидневно. За него е чест да се присъедини към компания, която се е доказала като лидер на пазара, и е част от утвърдена структура като AG Capital.

В свободното си време Николай спортува или пътува по света. Спортът е важна част от живота му, защото го прави дисциплиниран и устремен във всичко, което прави. Обича също да чете автобиографии на известни личности, които го вдъхновяват.

Желаем му успех и го приветстваме с добре дошъл!

Top