30/01/2019 Силвана Василева Галерия

Изискана гала вечер и блестяща церемония по награждаване събра екипа на Unique Estates

Unique Estates стартира годината с изключително тържествена церемония по награждаване, на която компанията отчете успехите на екипа за 2018 година и постави своите цели за 2019.

Рафинираната вечеря, беше поднесена фино и елегантно в щедрото пространство на  новия Център за култура и изкуство - OBORISHTE 5 - Gallery and Hall. В салонната зала на емблематичната сграда, сред творби на Пикасо, Шагал, Миро и Стивън Уилсън, Весела Илиева - Управляващ партньор на Unique Estates, посрещаше екипа за най-важното събитие на компанията, която през 2018 чества 12 години от своето създаване. Класическа музика на живо, великолепно аранжирани маси, много специални гости и истински празнична атмосфера. Водещи на тържествената церемония по награждаване тази година бяха нашите дългогодишни приятели Пепи Димитрова и Ники Кънчев.

В своето официално обръщение към екипа Весела Илиева поздрави всички за изключително високите постижения през този период. Заедно с  Христо Илиев, основател и председател на Борда на директорите на AG Capital, и част от специалните гости на събитието, отличиха най-добрите сред консултантите и екипите. 

Годишната церемония по награждаване за всички в Unique Estates е вечер, изпълнена с много емоции и вълнение. Това е важен момент на оценка и признание за забележителните усилия и постигнати резултати, за всеки член от екипа на компанията, а отличията и наградите мотивират отдаденост и професионализъм.

Тази година бе наистина специална за консултант Даниела Тонова, която получи много награди и няколко пъти излиза на сцената, съпроводена от викове "Браво!". Тя завоюва първото място в категорията ”Консултант с най-голям оборот за 2018”. Заедно с Анна Тонова, тя бе наградена и за „Най-голям приход от сделка“ за годината.

Отчетохме и високите постижения на партньорите в Unique Estates, както и най-успешните екипи за годината. Това са две от най-важните категории в награждаването. За 2018 година тези отличия се присъдиха на Красимира Николова, Мениджър екип и партньор в компанията и нейния екип - Илияна Барлиева, Марина Людмилова, Марина Йолова, Иван Тонев, Бистра Харизанова, Максим Коен и Албена Зафирова.

За „Мениджър на годината“ 2018 беше отличена Илонка Стоянова – Мениджър екип и партньор. На сцената тя получи емоционален видео-поздрав от всички членове на екипа си, което я трогна до сълзи.

 Галина Грудова,  Мениджър екип и старши партньор в Unique Estates бе наградена със „Специална награда за основен принос в развитието на компанията“. 

Илияна Барлиева, Старши партньор в Unique Estates завоюва първо място в категорията „Сделка на годината“, както и наградата за „Специален принос за развитието на компанията“.

Първо място в категорията  „Консултант с най-голям брой сделки за годината“ отново бе за Евелина Костакева, Мениджър екип и старши консултант в Unique Estates. 

С  наградата „Консултант с най-голям ръст в оборота“ за 2018 година спрямо 2017 г. бе отличена Бистра Георгакиева.  

„Специални награди за сътрудничество с Кредит Център“ за 2018 година получи Мениджър екип и Старши партньор в компанията Галина Грудова и консултантите Мануела Иванова, Анна Тонова и Даниела Тонова. Беше отредена и „Специална награда за сътрудничество с BLD (Secret Garden)“ за 2018, която заслужено отиде при консултант Красимир Джамбазов.

 „Customer Champion“ на 2018  стана старши консултант Марина Людмилова.

Грамота за “ Дебют на годината” получи консултант Силвестър Узунов.

На първо място в категорията “Най-добър колега” за 2018  екипът отличи старши административен асистент Божана Филчева и офис асистент Теди Йорданова.

Нашият Експерт човешки ресурси, Силвия Недева, бе отличена с наградата “Административен служител” на 2018 година.

С „Проект на годината“ бе наградено списанието на компанията Unique Estates Life Magazine, в лицето на Mира Лазарова, Главен редактор и Весела Сопотлиева, Административен мениджър и Директор Маркетинг в Unique Estates Media.

Симеон Карамитев, Ръководител IT проекти в Unique Estates бе награден за приноса си във въвеждането в експлоатация на административната система в компанията.

Сред специалните гости на празничното събитие тази година бяха доктор Христо Илиев, основател и председател на Борда на директорите на AG Capital; господин Тихомир Тошев, Изпълнителен директор на Кредит Център; господин Цветомир Цонев, Търговски директор на BLD; господин Георги Павлов, Изпълнителен директор на АДРЕС; господин Мартин Воев, Финансов директор на AG Capital; госпожа Любомирка Атанасова, Изпълнителен директор на Имотека; госпожа Михаела Лашова, MRICS, Изпълнителен директор на Фортън и  господин Теодор Илиев – младши.

Top