28/01/2019 Силвана Василева Галерия

Дизайнерски апартамент, разположен в спокойния и зелен район "Изгрев"

„Изгрев“ е един от най-зелените и спокойни райони в столицата. Централната му локация и бързият достъп до центъра на града, в съчетание с естествената паркова среда на Борисовата градина го нареждат сред най-желаните квартали за живеене в София.

Той е известен още като "квартала на интелектуалците" поради това, че на територията му живеят много писатели, художници, музиканти и журналисти. Там са също едни от най-престижните специализирани училища в София, две читалища със своите богати библиотеки, осем детски заведения и редица духовни и културни средища.

В "Изгрев" се намира и емблематичният Парк-хотел “Москва”, с приказните си места за разходка и забавление, Световният търговски център “Интерпред”, Телевизионната кула и други обществени сгради и значими институции. По спокойните улички в квартала място са намерили и едни от най-добрите ресторанти, кокетни кафенета и магазинчета.

Unique Estates има удоволствието да представи един изключителен апартамент за продажба, разположен в новопостроена жилищна сграда от висок клас в квартал „Изгрев“.

Апартаментът е проектиран и обзаведен в съвременен стил. В интериора му са вложени интересни дизайнерски решения, както при проектирането, така и при използваните материали и уреди, при осветлението, мебелите и всеки детайл в обживяването му. Разположението на този изключителен апартамент включва антре, всекидневна с напълно оборудван кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетна и тераса. Изложението на жилището е изток-юг, което е важно предимство за наличието на естествена светлина и усещане за уют в един дом.

Още информация за този чудесен имот, можете да получите като се свържете с нашия екип или на този линк:

https://ues.bg/bg/offers/10024-dizaynerski-apartament-s-dve-spalni-za-prodadzba

Top