18/12/2018 Силвана Василева Галерия

Антония Проданова - нов член в екипа на Unique Estates

С удоволствие ви представяме Антония Проданова - новият член в екипа на Unique Estates. Антония ще бъде част от прекрасния екип на Галина Грудова. Тя е с магистърска степен „Стопанско управление“ от СУ „Св. Климент Охридски“. Има богат опит в областта на недвижимите имоти. Работила е като консултант за няколко компании на пазара, както и като брокер на свободна практика. Има шест годишен опит на мениджърска позиция в строителна компания в София, което я запознава с бизнеса в дълбочина. Владее отлично италиански език, което заедно с говоримия английски и руски език й помага да създаде една добра клиентска база от чуждестранни граждани, които инвестират в имоти у нас. Антония има опит и в областта на поддръжката и управлението на недвижими имоти.

В професията на консултант я привлича възможността да работи активно, като същевременно сама определя натоварването и ангажираността си. Тази свобода отговаря на темперамента й, като й позволява да бъде гъвкава в работата си с клиенти. Освен чисто търговските умения, които трябва да притежава един брокер, за да бъде успешен, според Антония, той трябва да има правилния подход и да съумее да балансира взаимоотношенията между двете страни по сделката.

В свободното си време тя се отдава на йога практики и разходки в планината.

Споделя, че с радост се присъединява към екипа на компанията. Приема всеки клиент и казус като предизвикателство и лична кауза и е мотивирана да работи с отдаденост за сключването на повече успешни сделки в Unique Estates.

Добре дошла, Антония!

Top