04/12/2018 Unique Estates Галерия

У дома, по-близо до природата: Естествените материи в текстилната декорация

В ерата на технологиите и масовата консумация вече усещаме и ефектa на махалото. Четем внимателно етикети: на храната, питиетата, козметиката, облеклото… Търсим все по-чисти продукти, от фермерско мляко, през шампоаните с естествени съставки, до дрехите, произведени от 100% памук. Без да изпадаме в крайности, природните компоненти, които влизат във всекидневието ни, се увеличават. Тази тенденция се проявява и в начина, по който обзавеждаме дома си, специално в избора на елементите от текстилната декорация — пердета, завеси, покривки за легло, тапицерии.

Влизаме в нов дом или обновяваме изцяло интериора. Насочваме се приоритетно към естествени материали и материи. Какво да направим?

Магазин « Хармония » на фирма ББР ООД, който тази есен навършва 20 години, отдавна предлага на своите клиенти разнообразни тъкани от 100% естествени влакна — лен, памук, коноп, бамбук, юта. През 2018, фирмата задълбочава още повече интереса си към тези материи. Вече ще намерите богат избор, в наличност и по каталог, на пердета, завеси и дамаски от водещи западно-европейски производители, специализирани в областта на органичните текстили. Това включва не само създаването на изящен артикул, изработен от естествени материи, но и технологии на производство, съобразени с екологичните стандарти за устойчивото развитие. Затова когато избираме интериорен текстил от естествени материи, ние получаваме елегантен и луксозен продукт. Едновременно с това участваме в смислена кауза — интелигентно съжителство с природата.

Във фирмения магазин на ББР ООД ще намерите висококачествени органични текстили с оригинален дизайн от испанските производители Antonio Ferre, Yute’s, Aznar Textil, BC Fabrics, италианските Molteni, Giber и Conjugi Eger, френската фирма Texdecor, холандската Raymakers, швейцарската E.E. Stieger. ББР ООД предлага и цялостно изпълнение на поръчки за взимане на размери, ушиване и монтаж.

www.textilebbr.com
Магазин ББР "Хармония"
София 1202, ул. "Г.С. Раковски" №54

Top