29/11/2018 Лора Петрова Галерия

Пентхаусът - синоним на лукс и социален статус

Unique Estates е водещата консултанската компания за луксозни имоти на българския пазар вече 12 години. Ние сме ексклузивен партньор на Leading Real Estates Companies of the World и нейното луксозното лице - Luxury Portfolio International, в която членуват водещи компании на недвижими имоти от над 60 страни. От опита и знанията, натрупани в партньорството с Christie’s International Real Estate – най-голямата международна мрежа от брокери в света, специализирана в маркетинг и продажба на луксозни имоти, ние имаме възможност да ви предложим прекрасни имоти, както в България, така и по света, лично отношение и високо качество услуги.

През есенния сезон отворихме вратите на два ексклузивни имота от нашето портфолио - просторна, модерна къща в Бояна и невероятен пентахус в сграда ALBA. Поканихме клиентите си да се насладим заедно на светлините на града под звуците на клубна музика, цветно осветление, селекция от напитки и специалитети. Имотът беше представен от Весела Илиева, Изпълнителен Директор на Unique Estates, Димитър Савов, Изпълнителен директор на BLD, Цветомир Цонев, Търговски директор на BLD и Станимир Йорданов, част от екипа на VIArchitects. Сградата е отличена за "Сграда на годината" за 2017. Сграда Alba е създадена за иновативни млади хора, високотехнологични и модерни. Тя е разположена в близост до центъра на София и едновременно с това е открита и отворена към планината. От една страна е свързана с града и с модерния живот, а от друга страна с природата. "Това е апартамент с много ясно изразен стил и изпипан до последно“ - разказва архитект Виктория Илиева.

Пентхаусът е синоним на лукс. Цялата идея за подобно пространство звучи луксозно. Мисълта да живееш високо над най-красивите улици в града или да се наслаждаваш на панорамни гледки е цел за много амбициозни хора. Обикновено те са постигнали успех в различни сфери и искат да разчитат на максимален комфорт. Именно затова пентхаусът не е просто място, а начин на живот. Всичко за този уникален имот можете да научите от нашите консултанти, които са на разположение в удобно за Вас време. 

Разгледайте пентахуса ТУК.

Top