06/10/2018 Мира Лазарова Галерия

Leading RE Global Symposium, Барселона 2018

За поредна година част от екипа на Unique Estates участва активно в годишната международна конференция на Luxury Portfolio. За Барселона заминаха специално отличените с награда, Красимира Николова - Мениджър на екип, Бистра Харизанова - Старши консултант и Весела Сопотлиева - Административен мениджър.

Удивително е колко бързо нашата компания стана част от едно истинско интернационално семейство, от изключително интересен социален кръг, където общуват хора с общи ценности. Макар че националните и културните различия изглеждат много, на всяка среща става ясно, че всеки от нас работи здраво, за да бъде най-добър на своя пазар, че има интересен и динамичен живот и всяка споделена история е история на един успех.

Мястото на нашата среща стана красивият Hotel Arts Барселона, собственост на Ritz Carlton: хотелът с великолепен изглед към Средиземно море и пристанището Олимпик, там, където плажът и градът се срещат.

Най-необикновените и интригуващи срещи бяха, разбира се, с колегите ни от цял свят и с лекторите, които представят от най-разнообразни посоки в глобалния пазар на лукса, междукултурните взаимоотношения и всички най-нови тенденции в бизнеса с недвижими имоти. Очакваме всеки момент да получим и последния анализ на Luxury Portfolio, който ще бъде достъпен за всички вас в сайта на Unique Estates.

Конференцията срещна професионалисти от най-високо ниво в индустрията, свързани във водещи компании за недвижими имоти в света, запознати с глобалния пазар, подготвени да обсъждат нови стратегии за развитие на бизнеса. Събитието събра 27 държави по света, включително Великобритания, Румъния, Тайланд, Малта, Италия, Швейцария, Нова Зеландия и Южна Африка.

"Ние продължаваме да укрепваме мрежата си в световен мащаб и откриваме невероятни възможности в срещите на лидери в областта на недвижимите имоти от различни пазари. Всички те се възползват от опита, прозрението и обхвата на перспективите, които идват от нашето глобално членство" - каза Пол Боомсма, президент на LeadingRE. "Тези, които присъстваха на симпозиума, се ангажират да осигурят изключителна услуга за своите клиенти. Като се запознават с най-новите пазарни тенденции, технологичните инициативи и най-добрите практики, те се отличават като лидери на пазара."

За нашия екип симпозиумът предложи много нови възможности, идеи и приятелства.
 

Top