03/10/2018 Лора Петрова Галерия

В смел израз на динамичен лукс, Rolls-Royce разкрива Wraith Luminary Collection

В отговор на продължаващото глобално търсене на Rolls-Royсe Collection Cars, марката създаде Limited Collection от само 55 грандиозни модела Wraiths. Тези автомобили се присъединяват към ексклузивните редици от колекционерски шедьоври, създадени от дизайнерския екип на Rolls-Royce Bespoke и събрани от патроните на истински лукс по целия свят.

Огнената сянка на слънчевите часове вдъхновява новоразработената екстериорна боя Sunburst Grey. Един от цветовете е сив, който се активира от богатите медни тонове, които излъчват емоционална топлина. Допълнителни елементи са добавените Wake Channel Lines на капака на Wraith и щифтове, приложени към центровете на колелата.

Колекцията Rolls-Royce Bespoke Collection представлява  конфигурация от 1340 оптични светлини, които наподобяват блестящо нощно небе. Това е смела стъпка в производството и съчетанието на цветове, която удивлява ползвателите на луксозния автомобил. Конфигурация на колата е отнела почти 20 часа. Като финален щрих, техниците поставят плочи, ръчно гравирани от полирана неръждаема стомана, които отразяват произхода на тази уникална колекция.

Wraith колекцията е вдъхновена от онези, които водят там, където другите следват.

Top