03/05/2016 Unique Estates Галерия

bTV: Все повече луксозни имоти на българския пазар

В репортаж на bTV за жилищните имоти в България екипът на Unique Estates отчете съживяване и ръст от 10% на сделките с луксозни имоти, най-вече в София.

500 квадрата лукс – така изглежда един от апартаментите за 1 млн. евро в София. „Направен е по изключителен дизайнерски проект, с италиански луксозни мебели. Най-специфичното е уникалната 360-градусова гледка. Тук имаме комбинация на това, че притежаваш свой собствен дом, но с услугите на 5-звезден хотел“, сподели в репортажа Илонка Стоянова.

Собствениците на такъв апартамент разполагат с фитнес, ресторант и лоби бар в същата сграда. Подобни имоти се предлагат най-вече в София, Варна и Пловдив.

„Не са много хората, които са готови да вложат такава сума в жилищен имот. Нашите клиенти са основно семейства, хора, които има собствен бизнес или работят като мениджъри в големите международни компании и съответно разполагат с висок доход“, каза изпълнителният ни директор Весела Илиева.

Брокерите от нашия екип отчитат, че макар и не масов, интересът към подобни имоти има постоянен характер дори в години на криза.

 

Top