14/08/2018 Силвана Василева Галерия

Симеон Карамитев - новият член в екипа на Unique Estates

С удоволствие ви представяме Симеон Карамитев – Ръководител IT проекти в офиса на компанията.

Симеон ще се грижи за поддържането на техниката и административната система в Unique Estates. На този симпатичен млад мъж екипът ще разчита за всички въпроси, свързани с IT инфраструктурата и специализирания софтуеър на компанията.

Симеон е завършил „Журналистика” в УНСС, гр. София, след което редица курсове и обучения в областта на Информационните Технологии. Има над 8 годишен опит като оперативен системен администратор, работейки заедно с изключителни специалисти, за различни големи компании и институции в страната. Харесва му, че в Unique Estates среща динамични и амбициозни хора, които имат желание да се развиват. Това го мотивира допълнително в работата му за компанията. 

Симеон обича книгите, старите филми и хубавата музика. Не спира да се усъвършенства в областта на компютърната наука, която се развива толкова динамично. В свободното си време спортува или пътува до любимите си места в страната.

Шахът е негова голяма страст. Играта го е научила на важните за живота умения, като това да не се предава, да бъде дисциплиниран и психически стабилен, да е отговорен към времето и да не подценява опонента си.

Цени много семейството си и времето, прекарано с близките.

Добре дошъл в екипа, Симеон!

 

Top