01/06/2018 Unique Estates Галерия

Весела Илиева се включи в Общото събрание на БФБЛ за избор на нови членове на УС

Управляващият партньор на Unique Estates Весела Илиева в качеството си на член на Управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) се включи в годишното Общо събрание на организацията. То имаше за цел да избере нови членове на УС, като преизбра Максим Бехар, управител на M3 Communications Group, Inc., Зоя Паунова, главен изпълнителен директор на „Астра Зенека България“, Боряна Манолова, главен изпълнителен директор на „Сименс България“, а Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на „УниКредит Булбанк“, стана новият заместник-председател на Форума.

Весела Илиева е член на УС на БФБЛ от 2015 г., a Unique Estates редовно подкрепя събитията на Форума, сред които са Годишните награди за отговорен бизнес и традиционния благотворителен бал на организацията.

„Силно ангажирана съм с всички инициативи и каузи, зад които БФБЛ застава, с цел насърчаване на социално отговорните бизнес практики в България. Форумът работи активно за разгръщане на доброто партньорство между бизнеса и неговите публики и виждам все повече примери за успешни мащабни кампании в подкрепа на значими каузи“, сподели г-жа Илиева.

Днес Българският форум на бизнес лидерите обединява повече от 120 водещи български и чуждестранни компании с различни сфери на дейност. Той е водеща организация в областта на корпоративната социална отговорност в България и част от Международния форум на бизнес лидерите.

Top