11/04/2018 Силвана Василева Галерия

Представяме ви Десислава Стоянова - новият член в екипа на Unique Estates

С удоволствие ви представяме Десислава Стоянова - новият член в семейството на Unique Estates. Десислава ще бъде част от чудесния екип на Надежда Захариева. Тя има богат опит в сферата на търговията. Заемала е мениджърски позиции в различни финансови институции и търговски компании. Отговаряла е за връзките с ключови корпоративни клиенти в България и чужбина. Тя е бакалавър по “Психология” и магистър по “Философия”, завършила СУ “Св. Климент Охридски”. Владее свободно английски и немски език и притежава отлични комуникационни и търговски умения. 

В свободното си време обича да спортува и да пътува със семейството си. Харесва й да изучава чужди езици и култури. Впечатлена е от топлото посрещане в екипа и грижите от страна на компанията за успешното внедряване на новите хора към семейството на Unique Estates.

Цени професионализма и личния подход при работата с клиенти в Unique Estates и за нея е чест да бъде част от престижната компания. Не спира да чете и да се информира, ежедневно се усъвършенства професионално. Изключително отдадена е на работата си. Амбициозна е и мотивирана да се бори за удовлетвореността на клиентите и повече успешно завършени сделки.

 

Добре дошла в екипа, Десислава!

Top