10/04/2018 Unique Estates Галерия

10 години в Unique Estates - Грациела Миладинова

Годишнините припомнят най-хубавите ни спомени. Четирима колеги, с които Unique Estates истински се гордее, празнуват 10 години в компанията ни. Ето техните блиц интервюта за професията, за най-хубавите спомени и за погледа напред. 

Грациела Миладинова, Партньор / Мениджър екип / Член на Мениджърския съвет

Най-хубавият ми момент в Unique Estates беше... Не бих искала да ги градирам, защото те са много, тъй като това е вторият ми дом и другото ми семейство, но най-милите ми спомени са от вълшебните ни първи тийм­билдинги, всяка награда, която ми е дала Весела, благодарността на клиентите ми, че съм намерила техния дом, и от това, че всеки ден влизам в един красив и много добре организиран офис. Не искам да пропусна и издаването на стихосбирката на талантливия ми и много любим колега и приятел Максим Коен!

Ще запомня завинаги... За мен компанията е голяма школа, една много сложна и голяма сделка с Галина Грудова, която ни даде много уроци за бизнеса и човешката находчивост.

В компанията се научих... За да си успешен, трябва непрекъснато да се обучаваш, развиваш и надграждаш познанията си за бизнеса, а най-вече да разбираш потребностите на хората.

Сложните моменти и напрегнатите ситуации преодолявам... с пътешествия, домашни ремонти и озеленяване.

Избрах тази професия, защото... е много динамична, среща те с различни хора и няма рутинност, която да ме потиска.

От бъдещето очаквам... срещи с още по-интересни и ерудирани хора, емблематични сделки и най-вече красота! Аз не обичам някой да се цитира сам, като един мъдрец, но сега и аз ще го направя: „Не зная красотата дали ще спаси света, но мен със сигурност ме спасява“. В личен план да не забравя и пътешествията, които се надявам, че ми предстоят, и един фантастичен голям мотор, с който да летя.

На по-младите си колеги пожелавам... да са различни, цветни и смирени

Top