20/02/2018 Unique Estates Галерия

Unique Estates с 4 международни маркетинг отличия в областта на луксозните имоти

Консултантската компания за имоти от най-висок клас Unique Estates спечели 4 престижни награди за маркетинг на луксозни имоти. Отличията бяха връчени по време на годишната конференция Global Real Estate Conference, която се проведе през февруари в хотел „Уин“ в Лас Вегас, САЩ. Събитието беше достъпно само за партньори на най-голямата мрежа за луксозни имоти в света – Luxury Portfolio, и привлече близо 3000 от най-успешните професионалисти в областта на недвижимите имоти от 24 държави, сред които и специалисти от българската компания. 

Поредно световно признание

Unique Estates грабна 4 награди в категориите за компании с до 100 служители – първо място за „Специализиран маркетинг“, второ място за „Разгръщане на бранд“ и трето място в категориите „Интерактивни медии“ и „Материали за клиенти“. Престижните отличия на международната годишна конференция Global Real Estate Conference се връчват на агенцията за креативността и оригиналността при изработването на съпътстващи промоционални материали и експертната употреба на интерактивни медии при общуване с клиенти и сътрудници. 

Благодарение на задълбоченото познаване на местния и световен пазар и прецизността при изграждането на взаимоотношения с клиентите, Unique Estates печели пореден приз от международната платформа Luxury Portfolio, към която се присъедини през 2016 г. като ексклузивен партньор за България. Миналата година компанията грабна престижните награди „Spirit“ на конференцията на LeadingRE във Флорида и „Изгряваща звезда“ на 10-ия Глобален симпозиум на световната мрежа в Австрия.

„Признанието на отличните ни умения в областта на маркетинга е показател за силно развития творчески капацитет и прецизността на нашия екип при общуване с клиентите и партньорите ни. Креативността, индивидуалният подход и стремежът към усъвършенстване са двигателните сили зад мотивацията ни да продължаваме да разгръщаме потенциала на луксозния сегмент имоти и да предлагаме най-доброто на пазара у нас“, коментира Весела Илиева, управляващ партньор в Unique Estates.

Пам O’Конър, президент на LeadingRE, сподели по повод маркетинговите отличия на конкурса: „Наградените компании спечелиха признанието ни благодарение на разработването на изключителни творчески материали и кампании, които показват отличителния характер на агенциите в областта на ексклузивните имоти чрез завладяващо съдържание, оригинални графики и ефективна комуникация с таргетираната публика. Визуалното представяне на избраните проекти на конференцията вдъхнови и силно мотивира всички членове на нашата организация.“

Дискусии с водещи професионалисти

Годишната конференция Global Real Estate Conference предостави на гостите възможност да участват в дискусионни панели, интерактивни обучения и презентации, които демонстрираха ключови механизми за достигане на топ 10% на потребителите по целия свят. Гостите се включиха и в обучителни сесии, посветени на тактики, свързани с разрастване на бизнеса и разпознаване на различните демографски характеристики на купувачите на имоти от най-високия ценови клас. 

Сред ключовите лектори на събитието бяха бившият играч на „Чикаго Къбс“ Дейвид Рос и известната радиоводеща в Джорджия Селесте Хедли. Други оратори, които засегнаха любопитни теми в областта на личностното и кариерно израстване, бяха Макартър Фелоу, прочут изследовател на развитието на характера, Анджела Дъкуърт, която сподели експертно мнение върху градивните елементи на успеха, и Чарлз Духиг, автор на бестселъра „По-бърз, по-умен, по-добър“.  

Световни тенденции на пазара

Конференцията очерта и икономическа прогноза за 2018 г. от д-р Марси Росел, главен икономист на Leading Real Estate Companies of the World. Представители на водещите компании за недвижими имоти присъстваха на сесии, фокусирани върху значението на последните данни за потребителите, развитието на технологиите и изкуството на водене на преговори в областта на недвижимите имоти.

Организаторите на събитието от най-голямата мрежа за луксозни имоти в света – Luxury Portfolio, се бяха погрижили не само да информират участниците на конференцията за последните иновации в областта на луксозните имоти и маркетинга, но и да вдъхновят и стимулират всички свои партньори от над 565 международни компании да продължат да разгръщат креативния си потенциал и да постигат успехи на световната сцена на луксозните имоти.


За Unique Estates:
Unique Estates е създадена през 2006 г. като специализирана консултантска компания за продажба и отдаване под наем на имоти в две направления – luxury и executive. Работи с клиенти в луксозния и корпоративния сегмент и вече 12 години е безспорен лидер на пазара на ексклузивни имоти. Компанията е част от холдинга AG Capital, специализиран в строителството и инвестициите в недвижими имоти. През 2016 г. Unique Estates стана ексклузивен партньор за България на най-голямата международна мрежа за луксозни имоти Luxury Portfolio. 
Повече за Unique Estates може да откриете на: www.ues.bg

За Luxury Portfolio:
Luxury Portfolio е най-голямата мрежа за луксозни имоти в света, част от Leading Real Estate Companies of the World. Портфолиото от имоти, представено чрез платформата на компанията, включва най-голямата селекция от жилища на стойност над 1 млн. долара. Компанията е базирана в САЩ с партньори в над 60 страни по света и само за изминалата година е предложила на международния пазар над 50 000 от най-луксозните имоти. Общата стойност на имотите, представени от Luxury Portfolio, e над 56 млрд. долара, а средната стойност на представен от платформата имот е 2,5 млн. долара.
Повече за Luxury Portfolio може да откриете на: www.luxuryportfolio.com

За Leading Real Estate Companies of the World:
Leading Real Estate Companies of the World e глобална мрежа за недвижими имоти. Нейни членове са над 565 компании и 130 000 брокери от шест континента с над 1,1 млн. сделки с недвижими имоти всяка година. Всеки член на Leading Real Estate Companies of the World ползва опита, международните контакти, глобалния маркетинг и достъп до най-добрите професионалисти в областта на недвижими имоти в световен мащаб.
Повече за Leading Real Estate Companies of the World може да откриете на:www.leadingre.com

Top