08/02/2018 Лора Петрова Галерия

Брокер на седмицата - Грациела Миладинова

Днес ви запознаваме с Грациела Миладинова – партньор и мениджър на екип в Unique Estates. От 2008 година насам, тя има съществен принос за развитието на компанията и отлични постижения в сключването на сделки на високи нива.
В работата я мотивира най-много контактът с клиентите и фактът, че има късмета да става приятел с тях. Споделя, че това разширява социалния й кръг с
хора от най-различно естество – от домакини до бизнесмени. Въпреки силния си темперамент, с течение на годините Грациела се е научила да проявява търпение и смята, че способността да слуша внимателно ѝ помага много – и в професията, и в живота.
Случвало се е  на моменти да се обезкуражи, но след това приема казусите като предизвикателство, става още по-упорита и не се отказва, докато не постигне резултат.
„За мен купуването на дом е кауза. Ако си само търговец, а не емоционален човек, който се потапя в потребностите на едно семейство, нещата ти се получават еднократно. Но аз не работя само до сделка, аз работя дългосрочно,“ споделя Грациела. Клиентите я ценят, защото винаги е на разположение, когато имат нужда от консултация, дори дълго след покупката на жилище.
Грациела работи 24/7. Дори, когато е на почивка или по време на празници, клиентите се свързват с нея и тя откликва на търсенията им: „Просто обичам професията си!“ И я обича толкова много, че е започнала два проекта за строителство на къщи.
Грациела се интересува от изкуство. Обича да чете за интериорен и екстериорен дизайн и опазване на околната среда. Но най-много от всичко я вдъхновяват пътуванията. Това е нейният начин да се отърси от негативни мисли и да се зареди с нови сили. Обикаля интересни места из Европа, но Италия е най-голямата ѝ страст.
Тя е амбициозен човек. За нея е важен успехът, но не само в професионален план, а и на лично ниво. Чувства се доволна, когато успее да намери дом на едно семейство с правилен подход и експертиза. Тя вярва, че човек трябва да е търпелив, да има стратегия и дългосрочна визия. Така се постига балансът, към който всички се стремим.

Top