03/09/2017 Мира Лазарова Галерия

Зорница – нещо хубаво и светло

Когато започвам да пиша този текст и чета бележките си, откривам, че в блога ни липсва един много важен раздел. Ще го нарека съвършено обикновено: „От първо лице“. Мястото, с което го откриваме заслужава да бъде номер 1. Този тип разказ е ценен, защото всичко, което следва е преживяно, докоснато, усетено. Без много думи, с напълно искреното послание „Отидете там“.

Zornitza Family Estate е територия, която трудно напускаш. Пътят, хълмовете, слънцето, пиниите, веднага те изпращат в Тоскана, но не бих сравнявала, защото хората, които създават имението, са успели да наложат собствени репери за лукс, който не копира, а е абсолютно адекватен с природата и несравнимата красота на района около Мелник.

Това, което спечели мен, е едно усещане, което не ме напусна и за миг.  Всеки, ангажиран в проекта е свършил работата си перфектно, а тези, които остават продължават да стоят по местата си дискретно и професионално. Всеки гост е ненатрапчиво и внимателно обгрижен и наистина специален. Без клишета. Докосването е в детайлите.

Zornitza Family Estate е визионерски проект, който респектира с култура и с мярка, размахът му е впечатляващ, а ключовата дума в него е семейство. Безкомпромисните изисквания за отличен продукт са някак стоплени от чувството, че си поканен и приет в гостоприемен дом. Всичко е на масата – щедро и изискано.

Резервираш чисто удоволствие, абсолютно спокойствие, изключително вкусна храна, чудесно вино, социален кръг. В четири сезона, за компания от приятели, дълъг уикенд за двама, може би Коледа или Великден с  голяма семейна маса.

Винаги ще е хубаво.

P.S. За детайли отидете на: http://www.zornitzaestate.com/

Top