06/04/2017 Силвана Василева Галерия

Животът на Unique Estates - Конференцията в Маями

Скоро след завръщането на част от екипа на Unique Estates от световната конференция на Leading Real Estate Companies of the World, която се състоя в хотел „Фонтенбло Маями Бийч“ във Флорида, САЩ се срещаме с двама от петимата ни експерти, които представиха страната и компанията ни там. Весела Сопотлиева и Магдалена Великова са сред дългогодишните кадри на Unique Estates, доказали се с лоялността и цялостния си принос за компанията. 

 
Весела Сопотлиева е част от Unique Estates от 2006 г. Тя е първият служител на компанията. Започва като офис сътрудник и в последствие поема маркетинга и рекламата на длъжност Мениджър Маркетинг и Събития. В момента Весела е Административен Mениджър и Директор Маркетинг Unique Estates Media, а също и Член на Мениджърски Съвет. През годините Весела се е доказала многократно като лоялен служител. Няколко пъти е награждавана за Административен служител на годината. Весела има магистърска степен „Международни икономически отношения“ от УНСС София, владее отлично английски език и има над 16 години опит в маркетинга и рекламата.
 
Магдалена  Великова е част от екипа на Unique Estates от февруари 2008 година. Започва като офис асистент. В момента заема позиция Рекламен и Бранд мениджър, като отговаря и за връзките с партньорите на Unique Estates от Luxury Portfolio и Leading Real Estate Companies of the World. Планира и организира дейностите и инициативите в сферата на маркетинга и рекламата, отговаря за публичния имидж на компанията. Отличавана е многократно за Административен служител на годината. Магдалена владее английски и немски език, има Бакалавърска степен „Реклама“ от НБУ София и Магистърска степен „Рекламен мениджмънт“ от НБУ София.
 
Двете дами са наградени да участват в Конференцията заради дългогодишната си работа, лоялност и отдаденост към компанията. 
 
В интервю пред Силвана Василева те споделиха впечатленията си от тази важна среща в Маями, която привлече над 2000 от най-успешните експерти в областта на недвижимите имоти от повече от 25 страни в света. 
 
С какво ще запомните участието си в световната конференция на Leading Real Estate Companies of the World в Маями? 
 
Участието на компанията в това събитие беше изключително вълнуващо изживяване. Впечатляващо беше това колко добре посрещнати бяхме от домакините на тази глобална организация както и приятелското общуване и активната комуникация между всички представители на членове на мрежата там. Партньорите от Leading Real Estates и Luxury Portfolio отделиха специално внимание в представянето на нашата компания и страната ни, с акцент върху това колко бързо Unique Estates се е интегрирала към мрежата. За активността и приноса си компанията получи престижната награда Spirit на Luxury Portfolio.
Като едно от най-важните неща, с които отбелязвам присъствието ни на конференцията бяха запознанствата с партньори и колеги от другите страни, членки на мрежата, както и активната обмяна на опит и информация. Хората там се познаваха от преди, общуваха като приятели. За тях почти всяка точка по света се свързва с поне едно приятелство, което те имат на база добрата си съвместна работа и сътрудничество с партньорски компании. С препоръките, които си правят на практика те си разменят клиенти и сключват сделки.
 
 
С какво беше полезно за вас и Unique Estates това събитие? Какво ново за пазара и работата с луксозни недвижими имоти научихте там? 
 
Изключително полезни за всички бяха изнесените доклади и пространната информация от анализите за пазара, направени от силния маркетингов отдел на Leading Real Estates. Едновременно с това през цялото време се провеждаха различни обучения, лекции и дискусии на различни теми, свързани с работата. Така нашият екип там успя да обмени полезни бизнес практики с колеги от цял свят и да се запознае с техния начин на боравене с казусите от работния процес. Това е изключително полезно и дава представа за общата картина върху глобалния пазар на недвижими имоти и всичко, което се случва там, преди още да се е случило у нас. Запознахме се с много нови технологии, иновации в софтуера и маркетинга на недвижими имоти, които тепърва ще навлизат на този пазар. Unique Estates има предимството да е компанията, която първа да въведе тези новости в България. Партньорствата с колеги от членове на мрежата в Европа вече водят до запитвания и презентиране на техни имоти на сайта на компанията ни. Работим активно по популяризиране на имоти и от нашето портфолио навън. Това партньорство тепърва ще радва с плодовете си. Екипът ни беше топло посрещнат и канен на частните партита, организирани Open house събития и специални вечери, от които си тръгнахме с много позитивни емоции, полезни познанства и обменен опит. Присъствахме на частно парти в разкошен пентхаус, Sahara Sunset - вечеря с камили, Гала вечеря с номинации и награди, и разходка до изключителните имоти на Star Island. Беше наистина вълнуващо изживяване за нас и сме изключително щастливи, че имахме възможността да сме там. В очакване сме за следващата конференция през Септември, която ще събере представители на членовете на Leading RE във Виена, както и за тази през Януари, организирана в Лас Вегас.
 
След Конференцията в Маями Маги и Весела имат три чудесни дни в Ню Йорк, докато другата част от представителния ни екип заминава за съседна луксозна дестинация – Канкун, Мексико. За това ще разкажат много скоро Галина Грудова и Евелина Костакиева.
 
Top